Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Devlet Hastanesi'nde PCR testi paralı mı?

Arkadaşlar 2 hafta içerisinde 2 kez PCR testi olacağım büyük ihtimal. 1er hafta arayla.fakat arkadaşım devlet hastanesi ayda bir sefer ücretsiz PCR yapıyor dedi bu doğru mu?
  2. Yasin / EsquaReD

Sol kulağımda ağırlık var gibi çınlıyor sürekli

Arkadaşlar bugün tüfekle ormanda atış yaptım ve kulak tıkacımı unutmuşum yanıma almasını yaklaşık 30 mermi falan attım. Şuan sol kulağımda değişik bir ses sürüyor ve sık sık çınlıyor sağ kulağım çok normal ama solda bir sıkıntı oldu. Üstünden neredeyse 5-6 saat geçti biraz hafifledi ama geçmedi...
  3. Yasin / EsquaReD

Arkadaşlar E-Nabızdan Randevu Alamıyorum

Arkadaşlar bir kaç gün önce dişimle ilgili bir problem hakkında danışmıştım sizlere. Şimdi ise MHRS üzerinden diş hastanelerine randevu alamıyorum. Pandemiden dolayı mı diş hastaneleri randevu vermiyor?
  4. Yasin / EsquaReD

Diş Sağlığı Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Arkadaşlar selam ben dün akşam saatlerinde fırından yeni çıkmış bir yemek yedim ve biraz ağzımda yanarak yedim. Yerken önsağ üst köpek dışımın 1 değil 2 yanındaki dişte bi değişiklik hissettim. Şuan 1 gün geçti o histensonra ve basınç kuvvetinde hiç sıkıntı çekmiyorum fakat soğuk bir şey...
  5. Yasin / EsquaReD

Covid-19 Pozitifim ve İhmalsizlikler. Yol gösterin

Arkadaşlar ben 23 nisan da askerden terhis oldum. terhis olmadan 2-3 gün öncesinde sabah uyandığımda boğaz ağrısıyla uyandım. ve bu arada kışlada bir sürü covid vakası vardı ankara jsga beytepe kışlası bilen bilir belki çok büyük bir kışla. Neyse bizi terhis tarihinden 10 gün önce karantinaya...
Geri