Arama sonuçları: *

1. W

Uyku Düzeni İçin Takviye Almak Mı Uyumamak Mı?

Her günüm fitness,arada bir basket ve arkadas bulusmaları dısında evde bilgisayar basında geçiyor. evdede yapmam gereken işlerde bir zaman kısıtlaması olmadıgı için ve hep masa başında haraketsiz oldugumdan uyku konusunda ipin ucunu çok çabuk kacırabiliyorum. normalde 7-8 arası uyanmaya...
  2. W

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

yaklasık 1 yıl önce kabızlıktan ve her gün tuvalete gitme alışkanlığımın olmamasından dolayı tanıştım bu rahatsızlıkla. doktora gittigimde bi krem ve kabızlık için bir şurup vermişti. o şurupla yaklasık 2-3 gün ishal kalarak atlatmıştım. yaklasık 3 hafta önce aynı sebeplerden ötürü yine başıma...
  3. W

Fazla Kaloriyi Karb. , Yağ , Protein Olarak Almanın Farkları Nedir?

Gün içinde ihtiyacımız olan makroları tam olarak aldıgımızı ve kalori acıgımızın o gün 0 oldugunu varsayalım. 300 kalori daha alıp kilo almayı hedefleyecegiz. peki bu 300 kaloriyi ayrı ayrı yağ,protein ve karbonhidrat olarak almanın vücutta nasıl bir etkisi olur? ne de olsa fazla enerji geri...
  4. W

Kalori sayma uygulaması

Aktif olarak veya daha önceden kullandıgınız, önerebileceginiz kalori sayma uygulaması varmı? vücut gelistirme amaclı kullanacagım.
Top Bottom