Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Günlük Vaka Sayıları

Türkiye'de 18 Ocakta yaklaşık 6000-7000 civarında vaka sayıları varken 1 Mart'a kadar azda olsa vaka sayılarında artış gerçekleşti ancak 1 Mart'da vakaların artması muhtemel iken "Normalleşme Süreci" adı altında vakaların artmasına bir nevi yol göstermiş olduk. Neden devlet yetkilileri böyle...
  2. NxOnSLyr

İç Kulak Rahatsızlığını Yaşayan Var mı ?

Hocam forumda yaşayan varsa kısaca anlatabilir mi yada benim sol kulağım 10 saate yakındır komple tıkandı açılmıyor normal mi ? (Doktora gittim yarın bir daha gideceğim sadece içimi rahatlatmak adına soruyorum)
  3. NxOnSLyr

Sol Kulağım Duymuyor

Sol Kulağım gitti, kulaklıktan mıdır pislikten mi sağ kulak deliğim daha geniş olduğu için bir problem yok ama sol kulak deliğim biraz daha darlaştı belkide pislikten tıkandı önerisi olan var mı UYUYAMIYORUM? 1609109007 Üstelik hastahane randevuyu 4 gün sonra verdi sinir krizi geçirecem.
  4. NxOnSLyr

Bilgisayar Bakmak İçin Gözlük

Herkese selam, bildiğiniz üzere önümüzdeki aya kadar canlı dersler devam edecek ve bu dönemde elimden geldiğimce online deneme sınavlar vede online derslerle zaman geçirmeye çalışıyorum. Ancak bilgisayar ekranına bakmak gözlerimi artık aşırı derecede yoruyor vede derse artık hiç dikkatimi...
Top Bottom