Arama sonuçları: *

1. J.Sparrow

Saçlarım Çok Dökülüyor

Son 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)
  2. J.Sparrow

Muabbet kuşu için vitamin önerisi

Fotoğraftaki ürünü almayı düşünüyorum.İyi midir?
  3. J.Sparrow

Muabbet kuşumun kanadının üstünde kemik var

Fotoğrafta gösterdiğim yerde diğer kanadında olmayan bir kemik var ve kuşum uçamıyor,elimi üstünden geçirince rahatça fark edilecek derecede.
  4. J.Sparrow

Muabbet kuşumun sorunu ne?

Kuşumun veterinere götürdüm kırık yok dedi ve halsiz kalmış diyip ilaç verdi ama kanadı niye böyle anlamış değilim.
  5. J.Sparrow

Muabbet kuşumun kanadı kırılmış

Az önce kuşcuya götürdük ve kanadı kırılmış olduğunu öğrendik yapabileceğimiz hiç bişey yok mu?
  6. J.Sparrow

Muabbet Kuşumun Sağ Kanatına Ne oldu?(Sağ Kanadı Titriyor)

Kuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?
  7. J.Sparrow

Sivilce ilaçım bozuldu mu?

1aydır kullandığım sivilce ilacım bitince yenisini almaya gittim ama bu sefer şehir dışında olduğumdan başka bir eczaneden aldım,alırken ilacın açılana kadar soğuk olması gerekiyordu ve buz koymaları gerektiğini söyledim.Bana kapağını açtıktan sonra bişey olmaz diyip buz koymadan verdiler ve...
  8. J.Sparrow

roaccutane kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?

Doktorum 3ay sonra yaz bitiminde roaccutane ilacını yazıcak nelere dikkat etmeliyim?
  9. J.Sparrow

Çok fazla sivilce ve izi var

16 yaşımdayım yüzümde gerçekten çok fazla sivilce izi ve sivilce var ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Top Bottom