Arama sonuçları: *

1. Hudzell

3 Ayda 4 kilo aldım, diyet listem nasıl ?

Böbreğimde olan bir sorun yüzünden doktorun kararıyla diyete başladım. Öyle "tıkan kanka kilo alırsın" tezine uyan birisi değilim. Zor kilo alıyorum. Ekonomimiz çok iyi değil kilo almaktan başka şansım yok, üzerine bu kadar aldığımı görünce canım sıkılıyor. Boy 190, kilo (3 ay önce 65) Şu an...
  2. Hudzell

Kaş ve sakal için dermo roll önerisi

Dostlar yaşım daha 17 ama yasitlarimda az cok saç sakal çıkıyor benim çenem ve biyiklarim haricinde hiçbir yerden sakal cikmiyor. Affedersiniz ama ailedeki en sık kılı olan birey benim ama ikizimde bile daha fazla saç sakal var. Bundan ötürü dermoroll önerisi istiyorum. Ayrıca bir tanıdığımin...
  3. Hudzell

Sintigrafi saç döker mi ?

Dostlar soru kısa ve öz sintigrafi saç döker mi ? Ne olduğunu bilmeyenler lütfen internetten araştırıp kendi yorumuyla cevap vermesin Sadece tecrübe edenlerden cevap istiyorum bunu sadece yaşamış biri söylersin lütfen çok önemli.
  4. Hudzell

Covid testim pozitif çıkarsa aile bireylerim de karantinaya giriyor mu ?

Küçük kardeşim hariç hepimizin 2 aşısı var, 3. doz bu haftasonuna denk geliyor. Ben pozitif çıkarsam kalan aile bireyleri de karantinaya giriyor mu ?
  5. Hudzell

Korona olabilir miyim ?

Dostlar 2 gündür komple vücudum ağrıyor, bunun yanında boğaz ağrısı öksürük ve burun tıkanıklığı da var, ağzım çabucak kuruyor daha fazla tuvalete çıkma ihtiyacım oluyor. Evde zaten gerekli ilaçlar var diye henüz doktora gitmedim, sizlerden doktora gideyim mi önerisi beklemiyorum. Bu arada...
  6. Hudzell

Saç derimde pullanma var ne yapmam lazım ?

Evet burası sağlık forumu değil, zaten çok da teknik bilgi gerektiren soru sormayacağım. Bundan 1 sene önce saç derimde pullanma benzeri rahatsızlık çıkmıştı, sonrasında headen shoulders'ın özel bir şampuanını kullanmaya başladım, bu pullanmayı zamanında geçirdi. Ancak aynı şampuanı halen...
  7. Hudzell

Yaraya yapışan sargı nasıl çıkartılır ?

Dostlar orta ve yüzük parmaklarımdan avuca doğru uzun ve derin yaralar mevcut, 2-3 gün önce sargıya alındı ve sargı çıkartma zamanı geldi. ancak sargı yaraya yapışmış, aniden çekip çıkartırım da yaranın izi kalır diye yapmıyorum. Bu sargıyı yarayı sökmeden nasıl çıkartırım ?
  8. Hudzell

Sinovac vs. Biontech Aşı hangisi daha iyi ?

Dostlar bu aşıların farkı nedir hangisi hangi YAŞ için daha iyi oluyor ? lütfen açıklayıcı yazınız, "biontech daha iyi" vs. özet mesajlar istemiyorum. @DOGANALPASLAN
  9. Hudzell

Aşı olmadım PCR testi yaptırmak şart mı, Kısıtlamalara maruz kalacak mıyım ?

Dostlar internetten film bileti almaya çalışırken böyle bir mesaj karşıma çıktı. 16 yaşındayım, bu tür kısıtlamalar gençleri de kapsıyor muydu ? Yani gençlere de aşı olmak veya PCR testi yapmak zorunlu mu ? Bu durum hakkında sağlık bakanlığının herhangi bir açıklamasını bulamadım, bulan varsa...
  10. Hudzell

Biontech vs. Sinovac aşısı hangisi daha iyi ?

hangi daha f/p (?) tamam şaka bir yana ikisi de aşı değil mi aralarında ne tür fark olabilir bilen var mı ? aşı randevusu alma bölümünde 2 seçenek olarak çıkıyor
  11. Hudzell

Uzun saç için krem önerisi ?

dostlar bakım ürünleri hakkında pek bir bilgim yok kafama göre de almak istemiyorum saçım çeneme yetişiyor arkadaşım saçın uzun saçın için krem falan kullanman şart falan dedi de ne tür krem kullanmalıyım aranızda bilgisi olan var mıdır ? konuya yardım olmayacak "burası teknoloji forumu bu ne...
Top Bottom