Arama sonuçları: *

1. E

Nasıl SAĞLIKLI Kilo alınır?

Kısa ve net. Merhaba, bu rehberimiz de minimum yağ ile nasıl kilo alabileceğimizi anlatacağım. Öncelikle burada ki bilgiler Savaş Cebeci, Bir kaç yabancı kanal, bir kaç Türk ve iyi vücutçulardan bilgilenerek derlenmiştir. Beğenilirse zayıflama, evde ekipmanlı-ekipmansız deltoid, biceps...
  2. E

Sivilce de her şey çok hızlı oldu (Kurtuldum.)

Arkadaşlar merhaba bu Pazartesi 19.14'de konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/sivilcelerimden-kurtulamiyorum.483356/ Bu konu da eskiden (yaklaşık 2 ay) önce çıkan sivilcelerimden kurtulamadığımı söylemiştim, şimdi bunlardan kurtuldum. Gittiğim salon da ilaç aldığımı bilen bir hoca...
  3. E

Sivilcelerimden kurtulamıyorum.

Arkadaşlar film de oynamaya heves ettim. 16 Yaşındaydım babam da 17 yaşında boy atmış, 165'den yaklaşık 8 ay içerisin de 188 oldum. Yahu şimdi de eskiden olan sivilcelerden kurtulamıyoruz. Heves yaptık kasları falan iyice geliştirdik, ama hala sivilce var. Doktorlar'a gidiyorsun ilaç, ilaçların...
  4. E

Gözlük ve Göz hakkında

Beyler göz 1.25 olmuş 1'in altına düşer mi? Ayriyeten gözlüğü taktığım gibi bir yakınlaşma ve burunun üst tarafına kadar bir ağrı oldu Bu sene MSÜ girmeyi planlıyorum, ne yaparsak düzelir bu göz?
Top Bottom