Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Arkadaşlar Annem neredeyse 1 haftadır yoğun bakımda be konudaki lipiodol ultra fluid adlı ilaca ihtiyacımız var. Eczaneci olan veya tanıdığı olan lütfen etrafına sorup sorusturabilir mi ameliyata girmesi için buna ihtiyaç var GÜNCELLEME: (02.11.2022 / 13.55) ARKADASLAR AZ ONCE BABAM ARADI...
  2. MuratTheFounderOfGariban

Koronavirüs aşı tarihini kaçırdım ne yapmaliyim ?

27 ekim saat 15.00a randevu almıştım ve işyerinde oluşan bir sorun nedeniyle tamamen aklımdan çıktı, dolayısıyla aşıyı olamadım. Şimdi de yeni aşı randevusu alamıyorum. Ne yapmalıyım?
  3. MuratTheFounderOfGariban

Kullandığım protein tozlarının tadını planlıyorum

Bir süredir sporla uğraşıyorum ve bu gün 4. Proteinimi aldım. Kullandığım 4 proteini fiyatına ve tadına göre siniflandiracagim 4.Bigjoy Big whey Çilek Aromalı Tad 5/10 : Çilek tadı fena değil ama hemen ardından peynir altı suyu tadını alıyorsunuz ağır antrenmanlarda mide bulandırıyor Fiyatı...
  4. MuratTheFounderOfGariban

Rövaşata çekerken bacagimdan gelen ses

Herkese merhabalar. Bu gün yarı çim yarı toprak bir sahada arkadaşlarım ile orta açıp gol atmaya çalışıyorduk. Cok güzel bir top geldi tam rovasatalik fakat yerler taşlı kumlu karışık olduğu için çok havaya sicramayayim dedim ve sağ ayağımla topa vurduğumda sol bacagimdan direk net bir şekilde...
  5. MuratTheFounderOfGariban

mAltay kavrulmuş soslu mısır 69 gram protein???

Bu nasıl mümkün olabilir? Yazılana göre q00 gram(yaklaşık iki paketinde ) 68.9 gram protein barındırdığı yazıyor. Bunların denetlenmesi lazım bence
Top Bottom