Arama sonuçları: *

1. priwchu

OMUZ YIRTIGI RAPORU OKUYABİLEN

arkadaşlar saçma olucak ama bunun mealini bilen var mıdır
  2. priwchu

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
  3. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

Arkadaşlar selam.eskiden profosyonel anlamda vücut geliştirme ile uğraşıyordum.6 ay önce bıraktım ve 25 kg verdim.bu aralar yeniden başladım ancak şöyle bir durum var.bir tarafımı sıkarken bir tarafımı sıkamıyorum trapezde.ve kanat kaslarım yamuk gibi.anlayan birisi var mıdır?
  4. priwchu

SUPLEMENTLER PROTEİN TOZU

Arkadaşlar sizce alınır mı?protein tozu kullanmamda bir sorun varmı 16 yaşındayım
  5. priwchu

BOYUN FITIĞI OLMAK 16 YAŞINDA

Arkadaşlar vücut geliştirme ile ilgileniyorum (testo_ozan isteyenler bakabilir bi form analiz yemek isterim) dediğim gibi boyun fıtığı başlangıçı var dedi doktor.bunun nedeni gereksiz yere 5 6 aydır ağır çalışmam.gereksiz ağır Squatlar tükenisin ötesine gitmeler vs.vs.simdi sorum şu anlayan...
  6. priwchu

BU PROTEİN TOZU ALINIR MI?

https://ty.gl/3kruphistb Arkadaşlar alınır mı?
  7. priwchu

FİTNESS VE TUZUN ÖNEMİ

arkadaşlar ben gün içinde tamamen 0 tuz tüketiyorum.sizce yararlı mı zararlı mı?tüketmek gereksede ne miktarda olması lazımdır?
  8. priwchu

(beslenme)FİTNESS VE TAŞLIK

arkadaşalr çok araştırdım fakat düzgün bir sonuç alamadım.hergün tüketsem 100 200 gr şeklinde sorun olur mu?
  9. priwchu

FİTNESS VE LOR PEYNİRİ

sizce tüketilmeli mi?bir tanıdıgım laktoz falan birşeyler dedi testo düşürür dedi.sizce tüketeyim mi?
  10. priwchu

FİTNESSCILAR NEDEN YOGURT ÖNERMİYOR?

arkadaşlar bayadır araştırıyorum ama sonuç bulamadım.anlatır mısınız?
  11. priwchu

DİŞ KANAL TEDAVİSİ ZARARLI MIDIR?

beyler bu tedaviyi oldum.diger dişimede yaptırcam.zararı var mıdır?saglıklı mıdır?
  12. priwchu

diyetimi nasıl daha lezzetli yapabilirim?

eskiden milli sporcuydum.yaklaşık 3 ila 4 yıldır gitmiyorum.ve artık eski vücudumdan eser kalmadıgını gördüm.ve diyete ve spora başladım.ce diyet listem; sabah= 3 yumurta 10 zeytin dilim kepekli ekmek ve yeşillik.sabah kahvaltısını sabah 7:00'da yapıyorum. öglen=1 tabak sebze yemegi,1tabak...
Top Bottom