Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Ege Fitness 1500 kalori diyeti

Öncelikle merhaba. Ortalama 2 aydır falan bulkdayım ve okullar açılmadan son kez mini cut tarzında bir şey yapayım diyorum. Tabii sonrasında kış boyunca tekrar bulka gireceğim. Sizce Ege Fitness'ın 2 haftalık 1500 kalori diyeti ne kadar mantıklı? Yağ dışında 2 hafta da kas kaybı da olur mu?
  2. Kaan Lothbrok

Clean Bulk vs Definasyon

Öncelikle merhaba. Boyum 186 ve kilom 85. Fazla yağlı değilim ancak hafif bölgesel yağlarım var. Spora ortalama 2 hafta önce başladım ve sizce yeni başlamamın avantajıyla clean bulk mı yapmalıyım yoksa biraz yağ mı yakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  3. Kaan Lothbrok

Kahve ve soda ne işe yarıyor?

Merhaba. Sporcular yaparken rastladım. Ağızlarına direkt toz kahveyi atıyor ve sade sodayla yutuyorlar. Bu tam olarak ne işe yarıyor? Şimdiden teşekkürler.
  4. Kaan Lothbrok

Günlük ne kadar kalori açığı bırakmalıyım?

Öncelikle merhaba. 18 yaşında, 186 boyunda, 86 kilo biriyim. Bugün 2211 kalori aldım ve 2594 kalori kadar da yaktım. 383 kalori kadar açık bıraktım. Sizce bu kalori açığı kilo vermek için iyi midir? Sağlıklı şekilde kilo vermek için ne kadar açık bırakmalıyım? Şimdiden teşekkürler. 1652812142...
  5. Kaan Lothbrok

Çalıştırdığım kaslar dışında başka bölgelerim de ağrıyor

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 gündür falan spor salonuna gidiyorum. Bazı hareketlerde ( genelde göğüs ve sırt ) o kası sıkıştırırken o kasdan ziyade başkar bölgelerimde ağrıyor. Genel olarak bu ağrı kollarımda oluyor. Ancak hareketi bıraktıkdan sonra çalıştırdığım bölgeye vurduğunu hissediyorum...
  6. Kaan Lothbrok

Yemekten sonra aşırı tatlı ihtiyacı.

Çok fazla kilom yok ancak psikolojik olarak kilo veremiyorum. Boyum 1.86 ve 88 kiloyum. Eylül ayında 75 kilo civarındaydım ve birden bu kadar kilo aldım. Görünüş olarak fazla sıkıntım yok ancak birden bu kadar kilo alınca kıyafetlerim olmamaya başladı. Kendimi de ağır hissediyorum. Yemek...
  7. Kaan Lothbrok

Ateşim var ve düşmüyor.

Dün sabahtan beri sürekli olarak ateşim çıkıyor. Arada bir ilaçlar sayesinde biraz düşüyor ancak birkaç saat sonra ateşim tekrar çıkıyor. Hafif öksürüğüm var ve boğazlarım sadece su içerken yırtılacak gibi oluyor. Yemek yerken sorun yok veya çay içerken sorun yok ama suyu dikmeye başladığımda...
Geri