Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Dün 3. doz aşımı vurundum (16 yaşındayım ve BionTech oldum). Ve bugün inanılmaz bir halsizlik, vücutta sıcaklık, ağrı var. Sizde durumlar ne? Aşı vurundunuz mu, vurunduysanız yan etkisi oldu mu?
  2. MeynnZenith

Çene altından nasıl kurtulurum?

Çene altımda cidden gıdı var ve bu hoşuma gitmiyor. Kilo seviyem yüksek değil ama bir türlü şu gıdıyı eritemedim gitti :D. Nasıl eritebilirim onu? Bunun için egzersiz vb. şeyler var mı?
  3. MeynnZenith

Aşı yaşı tam olarak kaç?

Aşı y aşı 15'e düştü deniyor. Ben de 15 yaşındayım ama hala aşı hakkım yok görünüyor MHRS'de. Bu yeni yaş 15 yaş ve üstü için değil mi? Sadece 15 yaşından büyükler mi olabiliyor?
  4. MeynnZenith

Gözümde ölü piksel var (CİDDİYİM)

Arkadaşlar troll konu değil, başlığa ne yazacağımı bilemedim. Bazen bazı yerlere baktığımda karıncalanan küçük siyah bir nokta beliriyor görüşümde. Mesela bir tabelaya bakıyorum diyelim, baktığım yerin herhangi bir yerinde siyah bir nokta beliriyor. Bu, ara sıra oluyor ve nedenini bilmiyorum...
  5. MeynnZenith

Projem için yardım istiyorum!

Kimya projem için, dezenfektanlarda kullanılan kimyasallar nelerdir, özellikleri nelerdir ve mikroorganizmalar üstünde ne gibi etkileri olur diye araştırmam lazım. Lakin hiçbir şey bulamıyorum internette! Lütfen yardımcı olun.
  6. MeynnZenith

15 yaşındayım ama 20'lik dişim çıktı?

Arkadaşlar henüz 15 yaşındayım ama 20'lik dişlerimden biri çıktı. Hiçbir ağrı, sızı yok sadece yemek yerken bir şeyler gelirse birazcık acıyor. Bu normal mi? Bu yaşta 20'lik diş çıkar mı?
Top Bottom