Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Tıraş makinesi önerisi

700tl civarı tıraş makinası arıyorum Braun'un bir tane makinesini kullanıyorum şuan ama eskidi 4 yıl oldu Philips Oneblade düşünüyorum var mı daha iyi tavsiye olan
  2. Eyisha

yüz için cilt bakım serumu önerir misiniz

Yüzüm için cilt bakım serumu arıyorum azda olsa lekeler var C vitamini serumu iyi geliyormuş sanırım da gratisten almak istiyorum hangisini önerirsiniz ? ve kullandıysanız faydası oldu mu ?
  3. Eyisha

Bu spor programi nasıl bir yorumlar mısınız

5set çok geldiği için 3 set uyguluyorum 176cm 78 kiloyum yağlı bir vücudum var yağ yakmak ve kas kazanmak istiyorum arkadaşım bu antrenmanı uyguluyor benim de hoşuma gitti yapmaya başladım da artıları eksileri nedir söyler misiniz
  4. Eyisha

ramazan için spor programı söyler misiniz

dostlar ramazanda karnımız boş geziyoruz bende bunu değerlendirmek istedim iftardan önce sonra filan yapılabilecek bir program yazar mısınız bilen biri el atarsa cok iyi olur
  5. Eyisha

Banyodan sonra başım cok agrıyor sebebi nedir sizce ?

Arkadaşlar ne zaman banyo yapsam 2-3 saat başım cok agırıyor sebebi ne olabilir ? Banyo yaparken yaz kış fark etmez hep sıcak suyla yıkanırım kapıyı actıgımda ciddi ciddi buhar cıkar o kadar sıcakta yıkanırım soguktan nefret ederim ondan olabilir mi bir türlü anlamadım gitti . Sinüzit de var da...
Top Bottom