Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

🚨 Acilen Temiz Masaj Yapan Yer Lazım 🚨

Gençler masaj yaptırmam gerekiyor omuzumda lif yırtılması oluşmuştu evde fizik tedavi gördüm iğne vs ve şuan masaj yaptırmam lazım İstanbul'da oturuyorum temiz güvenilir merdiven altı olmayan bildiğiniz yerler var mı yarın gitmem lazım
  2. Kürşat K.T.K

Bildiğiniz İyi Masaj Yapan Yer Var Mı

Gençler lif yırtılması var bende fizik tedavi vs aldım evde ama masaj yaptırmam gerekiyor bana iyi masaj yapan çok pahalı olmayan temiz hijyenik yer lazım İstanbul'da oturuyorum bildiğiniz yerleri atar mısınız
  3. Kürşat K.T.K

🚨 Aranızda Fizyoterapist Var Mı Acil 🚨

Gençler omuzumda lif yırtılması oluştu tedaviye başladık aranızda fizyoterapist var mı çeşitli egzersiz ve masaj yöntemleri varmış yardımcı olabilecek var mı ?
  4. Kürşat K.T.K

Mavi Işık Koruyucu Gözlük Hakkında Bilgi

Gençler mavi ışık koruyucu gözlük almak istiyorum telefon ve ekrana baktığım zamanlarda gözlerimi korumak için bu gözlükler numaralı mı oluyor ? Çok fazla kullanirsak bağımlılık yapar mı ? Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim 😊 https://ty.gl/rg3hbazg71
  5. Kürşat K.T.K

🤔 Bu Takviyeyi Kullandınız Mı Hiç 🤔

Gençler bu takviyeyi kullananlar var mı okuduğuma ve araştırdigima göre çok faydalı bir ürünmus faydalarına baktım cidden baya iyi şeyler var siz ne düşünüyorsunuz almayı düşünüyorum https://grizzone.com.tr/kolajen-tip-1-2-3-dmae-glukozamin-yumurta-zari-kabugu
  6. Kürşat K.T.K

Erkekler İçin Cilt Bakım Ürünleri Tavsiyesi

Gençler cilt bakım ürünü arıyorum böyle sıkça kullandığıniz ama şiddetle tavsiye ettiğiniz neler var özellikle ciltteki siyah noktaları ve lekeleri alan ürün var mı pürüzsüz ipeksi bir yüz için ne kullanmak gerekiyor şimdiden teşekkür ederim 🤗
  7. Kürşat K.T.K

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

İlk defa protein tozu kullanicam alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyim önerebileceginiz protein tozu var mı varsa link atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 🙏
  8. Kürşat K.T.K

Gençler Vitamin Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Gençler eksik vitaminlerim var öneriniz var mı kullandığınız B12 Demir D vitemini Çinko
  9. Kürşat K.T.K

Perma Yaptırmak Zararlı Mı ❓

Perma yaptırmak saçın sağlığına olumsuz etkisi var mı hiç yaptırıp pişman olan oldu mu
  10. Kürşat K.T.K

Diş Beyazlatma Öncesi Sonrası Fark

Önceden gönderi paylaşmıştım dış beyazlatma ücreti ile ilgili bugün yaptırdım sizlerle de paylaşmak istedim 1190tl ye kampanya dahilinde bence güzel fark olmuş sizce nasıl yalnız biraz sızlıyor 😁
  11. Kürşat K.T.K

Diş Beyazlatma İçin İstenen Fiyat

Gençler dişlerimi beyazlatma yapicam 2 bin TL istendi sizce uygun mu yada pahalı mı
Top Bottom