Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Göz Numaram Artmadığı Halde Arttı! İlginç bir durum...

Gençler bu bir deneyim paylaşma konusudur ama sağlıkla alakalı olduğu için Konu Dışından ziyade buraya açtım. 2 Hafta önce Göz doktoruna gittim, İlk basta göz numaram 0.75 artmış gözüküyordu ama Doktor "*Göz Spazmı olmuş olabilirsin." dedi. Sonra bir damla damlattı yarım saat sonra gözlerim...
  2. shotpoter

Dis Eti damaklarım ağrıyor.

Arkadaslar suanda durum yatıstı, ağrı cok olmasada dis etim ağrıyor Dis etim normalde sızlardı ama bu 1 2 haftadır siddetlendi bazen can yakıcı olabiliyor. Bunun icin bir Dis eti temizliği Dis macunu Aldım Oral-B, Bide Dis Hekimine gittim oda Andorex marka garga verdi onu da Kullanıyorum...
  3. shotpoter

Dis Hekimlerinden 10 da 9'u Öneriyor!

Arkadaslar size bugün yasadığım bir olayı anlatıcam ve bir Anket Yapacam. Amcamın takma disinde bir sıkıntı vardı, Bir Müsterimiz Dis hekimi, oda Takma Disi Sekillendirdi,Yaptı. Ben Disi Almaya Gittim ve bir Soru Sordum. Bu soru bir Kutu üzernde bir Reklam vardı oradan aklıma geldi. (Dis Hekimi...
  4. shotpoter

Kahvaltıdan önce Kahve icilirmi?

Arkadaşlar ben bir instagram postunda yağ yakımı icin Kahvaltıdan önce kahve icin diyordu. Ama doktor bir abim Efe içme bu zararlı dedi bana Sizce Kahvaltıdan önce kahve içmek zararlımıdır?
  5. shotpoter

Necla Teyze Neden 25LT Su İciyor, Bu Ne Hastalıgı olabilir

Dostlar Sizce?
  6. shotpoter

İlginç bir Baş Ağrısı...

Arkadaşlar son 2 3 gündür ilginc bir şekilde AKSAMLARI aralıklı başım ağrıyor. Gözlüğüm oldugu icin hastanede göz tansyonu ve numara ölctürdüm, numaram 4.50 den 4.75 olmuş. yüzde 10 dedi doktorum. Yani anlasılan başım astigmat kaynaklı değil. Sadece aksamları olması ilginc, birde aralıklı bir...
  7. shotpoter

Test ve Merak ettigim bir Soru?

Arkadaşar birseyi merak ediyorum Covid hastalığının ana bulaş yolu Tükürük değilmi? Neden ozaman Tükürük ile test yapılmıyor da sürüntü ile test yapılıyor? Daha az acılı hem de. Bilimsel kanıt: https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMc2016359...
  8. shotpoter

Birde Tersen Okuyalım Dostlar...

Vakalar artıyor Insanlar Ölüyor... Peki,birde Tersten Okumaya nedersiniz? Corona Gerçeği Twitter'da: "Vaka ALDATMACASI ! Bu tip matematiksel somut gerçekler Zorona tarikatına sıkı sıkıya bağlı olanlar için fayda etmese de ikilemdekilerin bir kısmını aydınlatabilir. En azından korkularını...
  9. shotpoter

Olan Olayların Özeti Niteliginde Harika bir Tweet.

Dr. Tuncer Kaltar Twitter'da: "'Şunları yapınca Covid-19 5-15 günde iyileşiyor' deyince. Meslektaşlarım; 'Ya nasıl oluyor, irtibata geçelim' diyeceğine; 'Bilimsel konuş, sallama' diyorlar. Ama üreten şirketin bile güvenemediği aşıya hemen kefil oluyorsunuz. İnsan bir merak eder. Sizin de...
Geri