Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

haluk levent şuan yardım göndermeyin duyurusu

Sanırım yardım adı altında eşya toplayan, devlete bağlı olmayan kuruluşlardan bahsediyor
  2. PİŞMANIM

Deprem bölgelerine kıyafet yardımı önemini koruyor mu

Milyoner değilim kendi kıyafetlerimi katıcam yeni şeyler alacak durumum da yok şuan Bölgelerde hala kıyafet açığı var mı? Son zamanlarda sadece battaniye ve bebek bezi talepleri görüyorum Yanlış anlaşılmak istemiyorum ihtiyaç varsa kendime bırakmam hepsini katarım
  3. PİŞMANIM

caffein hapı kullanan var mı?

200mg 60 servis 100tl alınır mı?
  4. PİŞMANIM

kök hücre tedavisi için destek olmak istiyorum

kök hücre tedavisi için birkaç tüp kan vermem yeterli mi? meşakkatli bi işse hiç bulaşmayacağım
  5. PİŞMANIM

600 kalorilik ekonomik protein ağırlıklı besin

Karbonhidratı azalttım ve ekstra 600 kalorilik oluştu Proteinle kapatıcam bu kaloriyi Ekonomik kalorisi 600 edecek protein ağırlıklı besin önerisi bekliyorum
  6. PİŞMANIM

fitness yapıp sağlıklı beslenirken verdiğim kiloları yağ sayabilir miyim?

haftalık 1.4kg gibi bi kaybım var 82 kiloydum başladığımda hazır gıda tüketmiyorum ve fitness yapıyorum verdiğim 1.4kg de yağ diyebilir miyim? bide bilgili arkadaşlar şu konuda da yardımcı olursa çok iyi olur...
  7. PİŞMANIM

Antrenman öncesi kahve, soda içmek sorun yaratır mı

İkisinin de faydalarını iyi kötü biliyorum Asıl sorum ikisi aynı anda tüketilirse sorun yaratır mı Kahve içmekten kastettiğim 1.5 yemek kaşığı kadar nescafe goldu sulandırmadan tüketiyorum
  8. PİŞMANIM

Fitness için ideal kilo

181 boy 82 kilo çeşitli sitelerden ölçtüğüm kadarıyla da %16lık yağ oranım var(%3 hata payı olabilir) bu kiloda kalmalı mıyım yoksa biraz daha kilo vermeli miyim 3 aydır fitness yapıyorum Kasların daha belirgin olmasını istiyorum o yüzden diyete girip yağ yakmayı planlıyorum
  9. PİŞMANIM

expigment yüzümde kızarıklık,deri soyulmasına sebep oldu

gözüme batan birkaç leke vardı yüzümde bi anda gelen bi fikirle bu kremi aldım 3 gündür yatmadan önce kullanıyorum covid karantinasındayım o yüzden güneş ışığıyla temas söz konusu değil ve sürdüğüm bölgede kızarıklık oluştu ve biraz deri soyulması var kullanmaya devam etmeli miyim birkaç leke...
  10. PİŞMANIM

kardiyo yaptıkça başlayan karın bölgesindeki ağrı

kardiyoya başladım son birkaç gündür ve şuan dokunduğumda six packların olacağı bölgeye dokunduğumda hafiften bi acı hissediyorum acı dediğim bacak gününde yaşadığımız ağrının 5de1i falan yani sağlıksal bi olumsuz tarafı olduğunu düşünmüyorum bu durumu yağ yaktığıma bağlayabilir miyim? koşu...
  11. PİŞMANIM

Kilo vermeden nasıl yağ yakabilirim

Yaklaşık 3 aydır gyme gidiyorum belli başlı yerlerde gözle görülür gelişmeler var diğer bölgelerde de var fakat yağdan çok belli olmuyor Boy 181 kilo 83 yağ oranı 18 Ben bu yağ oranını kilo vermeden nasıl düşürebilirim
  12. PİŞMANIM

Diyette ne kadar kalori almalıyım

Kalori ihtiyacım 2800 1 aydır diyetteyim aynı zamanda fitness yapıyorum 9 kilo gitti fakat diyeti bırakınca geri alır mıyım korkusu geldi bu seferde 2800kalori ihtiyacında kalori açığı yapmam için ideal kalori alımım kaç olmalı haftanın 5 günü fitnessa gidiyorum bmr ise 1800
  13. PİŞMANIM

Çeneme yumruk yedim kulağımın altı ağrıyor

Tam favorilerin orası sakız çiğnerken hafif ağrıyor çiğnemezken sorun yok Doktora gerek var mı kendi kendine geçer mi Sağdan yedim sol ağrıyor bu arada
Geri