hocamlar dehb var mı yok mu bilmiyorum söyledikleri bazı şeyler var ancak psikoloğa gitmedim çok pahalı çünkü
hiç bi şeye tek başına odaklanamıyorum en az 3 4 iş aynı anda yaptığımdan hiç bi şeye tam olarak devam edemiyorum, insanların lafını dinleyemiyorum veya tam ilgimi çekmediyse herhangi...
arkadaşlar bu özgüvenim çok random zamanlarda çok yüksek veya çok düşük olabiliyor bunun bi ortası yok mudur? bu anksiyete nasıl düzelir? konuda bilgili hocalarımız var mı?
arkadaşlar ben gözlüğümü 3. defa kırdım ve gerçekten çok bıktım sadece çerçeve kırıldığından farklı çerçeve alamıyorum ve ilk aldığım çerçevede çok dandik 7 ayda 1 kırılıyor allahın belası
başka çerçeve istediğim zaman camıda değiştirmem gerekiyormuş yarın gidicem yine allahın belası aynı...
hocamlar her gün istisnasız saat gece 1-2 gibi yatıyorum çok oyun oynayan birisi değilim yani geç yatma sebebim oyunlar değil tamamen uyku düzeni ile alakalı
her ne kadar gece 2 lerde de yatsam sabah 6 7 gibi uyanıyorum ancak uyanamıyorumda :D ayağa kalkıyorum ancak hiç devam edecek halim...
Daha demin gözüm yüzünden askerliğimin yattığını öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum belki konu ile alakalı bilgisi olan vardır diye konu açmak istedim
iki gözüm hipermetrop sağ 5.25 sol 5.5 gibi bi şeydi, askerlik devam mı yattı mı?
1683295402
bugün doktora gittik hatta devamlı muayene için...
Beyler anneannem bi türlü kilo alamadığı için supplement almak istiyoruz, şimdilik öneri lazım sadece sonra doktora soracağız almadan önce. Yemek çok yiyemediği için böyle bi çözüm aklımıza geldi besinlerden düşmesin vs diye. Ne kadar mantıklı pek bilmiyorum başka çözüm önerileriniz varsa...
Saçlarımı omzuma kadar uzatmak istiyorum şuan max çeneme falan geliyor, genetik olarak kel kalacağımdan eminim bende kel kalmadan önce olabildiğince uzatmak istiyorum keyfi, hem de yakıştığını düşünüyorum.
Saçım şimdiden dökülmeye başladı hafiften. Bu süreçte bilmem gereken bi şeyler var mı...
27 derece S skolyoz var egzersiz önerir misiniz? Normalde fitness a gidiyordum ama üyelik 2 ay sonra bitecek hemen hemen.
Doktor vermemişti egzersiz sırtını geliştirecek şeyler yap falan dedi ( yüzme vs.)
selamlar
beyaz tekir karması bi kedim var, yeni doğum yaptı 4 tane yavrusu var, hamileykende hamile öncesindeykende şimdi de çok yior öyle böyle yemiyor utanmasa gerçekten beni yer.
400gr lık konserveryi gün içinde tek başına bitiriyor nerdeyse.
mecbur her istediği zaman az az veriyoruz
günde...
beyaz tekir karması bi kedim var hemen hemen 1 - 1.5 yaşında
normalde whiskasın somonlusundana alıyoruz ama sanırım whiskaslar çok tuzluymuş o yüzden buraya sormak istedim...
Kime sorsam öleceğimiz varsa ölürüz, ecel ne zaman gelirse o zaman ölürüz deyip geçiştiriyor. Bu kadar mı umrumuzda değil bu deprem aileme söylüyorum taşınalım vs hani hiç değilse canımızı belki kurtarırız sıfır tepki. Bazı yaşıtlarıma bakıyorum enayilerin babası iphone fln almıyor diye ölelim...
Selamlar arkadaşım arada sırada çıkan ufak sakallarını almak için traş makinesi bakıyor.
Mümkün olduğunca F/P olursa iyi olur çok özelliği olup dandik olan ürünleri tercih etmek istemiyor
Bütçe max 150 tl duruma göre 200 olabilir
normalde çok utangaç birisi değilim ama özgüvenim düşüktür, insanlarla konuşmada sıkıntım yok ama bi mekana, sahile vb yerlere giderken çekinirim tek başımaysam da gitmem,
spora yazılmam gerekiyor ama çekiniyorum böyle niye bilmiyorum bi anda kaydolsam gerisi gelir diye düşünüyorum ama yemiyor
27 derece skolyozum var gün içinde yürüyüşe çıkıyorum 1-3 saat arası lakin yetmiyor gelişim için 1-2 ay sonra spor salonuna gideceğim ama daha var, o süreye kadar belimi yormadan/kullanmadan (omurga sağlığı için)
nasıl bacak çalışabilirim?
gözlük kullanıyorum kaç yıldır, bu aralar çok konforsuz gelmeye başladı çerçevesi sıcakta ayrı dert çerçeve + cam masrafı ayrı dert cam temizliği ayrı dert buğulanması ayrı dert.
Sizce lens e geçsem ne kazanırım ve ne kaybederim, hemde gözlüksüz daha bi yakışıklı oluyorm :D
1659799614
gözüm 5.5...
Hepsiburada üzerinden traş makinesi aldım efsane genç üyesiyim diye 100 tl kupon verecekmiş 14 gün sonra dedim napılır? Boş bi şey almaktansa yine bakım ile alakalı bir şey alayım dedim aklıma diş fırçası almak geldi...