Arama sonuçları: *

1. PowerXitinia

Bugün uyurken çok garip bişe oldu

uykudaydım uyurken üstüme baskı çöktü gözlerimin karşısında siyah bi varlık var gibi gördüm hareket edemiyodum ölücem hissine kapıldım hatta direk öldüm sandım sabah kalktığımda hiç bişe yoktu uyku felci den,yormuş sizdede böyle bişe oldu mu? edit cin filmi izledim sonra yattım içimden cin...
  2. PowerXitinia

Sizce ben psikolijik hastamıyım?

Hiç bir şeyin telafisi olduğuna inanmıyorum mesela bir hata yapsam onu düzeltmeye çalışmıyorum çoğunlukla çünkü telafi lafına inanmıyorum pek çünkü bir kere hata yapılmış ve mesela bir kotu insan görüyorum ve iyi insan görüyorum o iyi insanında kötü olduğunu düşünüyorum bana iyi olmalığı hiç...
  3. PowerXitinia

Kas için hangi doktora gidilir

Merhaba forum üyeleri yanlış uyguladığım diyetlerden dolayı kas kaybı yaşadım o yüzden bir doktora gitmek istiyor hangi doktora gidebilirim kas için
  4. PowerXitinia

Yağ oranı nasıl düşürülür

Evet başlıktaki gibi yağ oranını nasıl düşürebilirim?
  5. PowerXitinia

Şok Diyetler Zararlı Mı?

Genellikle internette gördüğümüz 500-1000 kalori arası gibi diyetler zararlımıdır?
  6. PowerXitinia

Bu şekilde kilo verebilirmiyim?

Sabah 1 kibrit kutusu kadar peynir 1 tane yumurta ve 1 dilim ekmek yiyerek kilo verebilirmiyim arkadaşlar kilo vermeyi çok istiyorumda ve bu listeye de dayanabilirim
  7. PowerXitinia

Sizce boyum daha uzarmı

Merhaba Forum uyeleri bugün boyumu ölçtüm boyum 177 idi sizce boyum daha uzarmı yaşım 14
  8. PowerXitinia

Yaş ilerledikçe hafıza zayıflarmı

Evet forum üyeleri nedense aklıma böyle bir soru takıldı yaş ilerledikçe hafıza zayıflarmı?
  9. PowerXitinia

Kilomu nasıl koruyabilirim

Merhaba forum üyeleri ben diyete yaptım tam tamına 20 kilo fln verdim ve ben bu kilomu korumak istiyom sizce diyetisyendenmi yardım istemeliyim
  10. PowerXitinia

Sağlığımdan endişeleniyorum

Merhaba Forum üyeleri boyum 173 kilom ise 55 çokmu zayıfım sizce hasta olcak diye korkum var sizce.doktora fln gitmelimiyim
  11. PowerXitinia

Nasıl kilo verebilirim?

Merhaba forum üyeleri son zamanlar kilo almaya başladım ve bu kilolar benim moralimi bozmaya basliyo bildiğiniz en etkili kilo verme yöntemi var mı?
Top Bottom