Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Çeneme yumruk yedim doktora gitmeli miyim?

Arkadaşlar normalde yumruk yemeye alışkınım ama çeneye fazla güçlü yemiyordum 1.5 ay önce falan kickboks yaparken sert bir tekme ardından yumruk geldi ama bayağı sarsıldım. Ama her zamanki gibi normal tekme ve yumruk diyip devam etmiştik. O günden sonra çenemi sağ sol yaparken hafif ağrı ve ufak...
  2. Koyun Shaun

Bağırsaklarımda sorun mu var gaz mı

Merhaba bugün video izledim biraz sonra lavaboya girip ejderhayı kusturdum. Telefon ile beraber duşa girip 2. Postayı atmak üzere ıslak mendili kafssına geçirip püskürtmeye hazırlandım püskürtürken midemin altından içimden böyle hurururuu diye bir uğultu geldi afedersiniz sıçmadam hemen bir ses...
  3. Koyun Shaun

Ayağım burkuk olabilir mi

Gençler transit pickup demirleri yükseltilmiş olandan dün akşam atladım yaklaşık 2 metre fazla değildi sol ayağımın üstüne düşünce birden yanma hissiyatı geldi üstüne basamadım topalladım şimdi buz koyuyorum dün yatmadan zeytinyağı vs. sürmüştüm. Sizce burkuk mu çıkık mı? Oynatınca aşırı acıyor...
  4. Koyun Shaun

Polis olmak için covid aşısı şart mı?

Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
  5. Koyun Shaun

Anksiyete tedavi edilmezse ileride ne gibi sorunlar olabilir?

Soru başlıkta yazıyor burayada bilgiler vereceğim. Ben 2 sene önce psikoloğa gittiğimde 30-40 dakika bazı korkularımı anlattıktan sonra bana anksiyete olduğumu söyledi. Tedavi için tekrar gelmemi söyledi ama daha gitmedim. Eskiden odada tek başımayken yatmaktan aşırı derecede korkuyordum ama...
  6. Koyun Shaun

Alt diş implant yardım lazım

Ben alt damağıma 2 tane implant için kemik koydurdum 3 ay önce şimdi gidiyorum. Tekrar keser mi? 1649828962 Alt damağı kesip 2 implant taktı içine şimdi üstüne takacak sanırım kesecek mi tekrar aynı yeri yoksa az kesip takıcak mı?
  7. Koyun Shaun

Kalbim mi sıkışıyor?

Gençler ara sıra oluyor bir kere olunca çok sık oluyor normal hafif nefes alırken bişey yok ama derin nefes alınca kalbimin orada sanki ksmikler çatlıyormuş gibi oluyor istemsizce gülesim geliyor bazen acıdığı için hemen refleks olarak geri veriyorum. Sizce bu kalple alakalı olabilir mi? Sigara...
  8. Koyun Shaun

DR. Kaufman COVID19 Plandemi?

Konu altına saldırgan mesajlar atmayın. Yok ölen var yok hastaneler dolu diye saçmalamayın KENDİ KANITLARINIZLA GELİN! Benimde yakınlarım var kimse covidden ölmedi. Bugün saat 20.00 de simultan çeviri ile izleyeceğiniz Dr. Kaufman, “Bu pandemi kesinlikle uydurulmuş, bir halkla ilişkiler...
Top Bottom