Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

17 yaşındayım daha hic bacak kıllarımı almadim orman gibi oldu yaz geliyo fitnessa gidiyorum sort vb giyecegim için estetik gözükmesini istiyorum. Aklımda veet tüy dökücü krem var mavi kutu olandan Tüy dökücü krem daha gür ve siyah çıkarır diye hurafeler dolaşıyor doğruluk payı nedir...
  2. KeReM 1963

İshale ne iyi gelir {ACİL}

Yarın okul var ama benim motor bozulmuş durmuyor aklıma muz yemek geldi ama evde yok maalesef. Birazdan çiğ kahve + limon kürünü deniyecegim başka tavsiyesi olan var mı yarın sabaha kadar geçer mi
  3. KeReM 1963

Mastürbasyon, sivilce yi tetikliyor mu?

Ramazan ayında malûm oruçlu olduğumuz için bir kere rüyalanma haricinde hicbirsey olmadı ve bu 30 gün içerisinde bırakın sivilce çıkmasını sivilcelerim geçmeye bile başlamıştı. Gözlemlediğim kadarıyla Ramazan'dan sonra sağ ve sol yanak bölgemde 2'şer 3'er tane sivilce çıktı. Sizin böyle bi...
  4. KeReM 1963

Boynumda düzleşme ve spazm var bu geçer mi

Boynumda kas spazmı var ve buda düzleşme ye bağlı olarak oluyormuş çok rahatsız etmeye başladı geceleri yatarken sürekli boynum kendi kendine oynuyor bunun bir çözümü var mıdır egzersizlerle veya herhangi bir fizyoterapiste danışsam düzelir mi
Geri