Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Apandist ameliyatı sonrası sigara

Geçen salı ameliyat oldum ama apandist alınmadı sadece apse temizlendi 2 gündür canim acayip sigara cekiyor ne zaman icmeliyim sizce
  2. AfniSoDeadly

Arginine toz veya kapsul onerisi

Şu sıralar sporda yeterince verim alamiyorum kaslarim fazla yorulmuyor ancak enerjim kalmiyor halsiz hissediyorum o yuzden arginine almaya karar verdim ancak kararsız kaldim bigjoy 500g almak en mantiklisi diye dusunuyorum https://ty.gl/nqft8pfryy https://ty.gl/wo9hrfdvfr...
  3. AfniSoDeadly

Şuan corona olan var mi

Şuan corona olan var mi yardim lazim bana
  4. AfniSoDeadly

17 yaşında kısırlık testi olmak

Arkadaslar yasim 17 ve 2 yıldır kafamı kurcaliyor kısır olmasam bile gidip test yaptirip kafami rahatlatmak istiyorum tek basima gidip yaptirabilir miyim testi
  5. AfniSoDeadly

Doktor göğüs kafesi kırık babami heyete göndermiyor

Bu ne sacma iştir ülke ne hale geldi anlamakta zorluk cekiyorum artik bu mu sağlık sistemi? Adamin is yerinde beli kirildi 45 gün dolduğu için rapor alamıyor bugün heyete gitmek için gitti doktor 5 gün daha yazip göndermiş ve demis ki ben bir kırık icin seni heyete göndermem ee ne yapsin bu...
  6. AfniSoDeadly

İş göremezlik durumunda en fazla 40 gün şartı

https://www.isvesosyalguvenlik.com/en-fazla-kac-gun-sureyle-istirahat-raporu-alinabilir/ Babam iş yerinde kaza yapipbelini kırdı ve 5 temmuzdan beri rapor alıyoruz bugün hastahaneye tek başına gitti ve 45 günden fazla verilmeyeceğini söylemiş. Yazana göre tek hekim tarafından yazıyor ama...
  7. AfniSoDeadly

Diş ameliyatı ilk önce hangisi(tel ve implant)

Arkadaşlar iki dişim kırık biri kurtulabilecek seviye de gibi duruyor tam bilmiyorum, sol alt azı dişimin biri ve sag üst azı dişimin biri kırık, dislerim de yamuk(on ust dislerim ileriye doğru biraz açık) ilk olarak hangisini yaptırmaliyim implantlara tel takilmaz diye düşünüyorum
  8. AfniSoDeadly

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

Bir kac gün once canım denemek istedi ve tütün aldım arkadastsn aslins bakarsanız başımın dönmesi hoşuma gitti dopmaini arttırmasi iyi hissettiriyor sonrasinda normal sigara içtim tütün gibi değildi saat 3.32 simdi uyuyamiyorum konusabilecegim herkeste uyumuş canım sıkılıyor oyunlar sarmiyor...
  9. AfniSoDeadly

Bu gözüme zarar verir Mi

Gözüm biraz acıyor 1 yildan uzun bir süre önce bi anda gözüm acımaya başlamıştı ve doktor bunu verdi arkasında acildiktan sonra 15 gün içerisinde kullanılmalıdır yazıyor. Şimdi kullansam bi sorun olur mu yoksa etkisi mi olmaz
  10. AfniSoDeadly

Aliağa'da ki tehlikeli gemi söküm tesisleri

Arkadaşlar bu cidden önemli ve önlem alınması gereken bir durum yıllardır da önlem alınmıyor 1- çeşitli ülkelerden buraya gemiler geliyor 2- bu tesisler sadece 5 ülke de bulunuyor(Çin, Hindistan, Pakistan, Bangladeş ve Türkiye.) 3- gemi sökümleri sırasında insan sağlığına ciddi zararı...
  11. AfniSoDeadly

nasıl hızlıca kilo verebilirim

16 yaşındayım 1.72-73 boyum 71 kilom var 1 2 ay öncesinde şu noddle denen lanet şeye bulaştım ve bir ara gün de 3 tane yediğimi hatırlıyorum bağımlılık yapmıştı resmen şuan ya yemiyorum ya haftada 1 kez yiyorum ama 67 kilo falan olmam lazım tekrar yaklaşık 5 ay önce bıraktım bisiklet sürmeyi 3...
Top Bottom