Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Kilo almak için Cream of Rice tüketilir mi?

Spor yapmıyorum. Yulaf tüketmeyi denedim ne yaptıysam beğenemedim. Şimdi böyle bir şey gördüm Proteinocean marka Cream of Rice diye bir toz. Sıcak su veya sütle karıştırılıp yeniliyor. Tat olarak yulaf gibi bir şey mi yoksa boğazdan geçiyor mu? Karbonhidrat oranı falan güzel mi kilo aldırır mı?
  2. Enivici Vokke

Sabahları bazen dayak yemişim gibi uyanıyorum

Bazı sabahlar bi uyanıyorum vücudumda ağrımayan hiçbir yer yok, uyurken dayak yemişim gibi kolum bacağım ağrıyor ve geçmiyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir sizce?
  3. Enivici Vokke

Devlet hastanesinde amalgam dolguyu söküp kompozit dolgu yaparlar mı?

Alt arka dişlerimde 6 tane amalgam dolgu var. Aşağı taraf taa çocukluğumdan başladı çürümeye. Ancak amalgam dolgu biliyorsunuz zararlı. Bunları çıkartıp beyaz dolgu yaptırtmak istiyorum ama dolgu çıkartmak biraz uğraşlı bir işmiş sanırım. SMART protokolü diye bir şeyle çıkartıyorlarmış dolguyu...
  4. Enivici Vokke

Yulaf kilo aldırır mı?

Benim kilo almaya ihtiyacım var. Spor vs. yapmıyorum, sadece zayıf olduğum için kilo almak istiyorum. Ancak yulafın tok tutucu bir özelliği var, biliyorsunuz. İnsanlar bu yüzden kilo vermek amacıyla da yiyor bunu. Şimdi yulaf yersem benim yararıma mı zararıma mı? İçine fıstık ezmesi vs. de...
  5. Enivici Vokke

Hiç uyumadan işe gitmek

Öğlen 3'te uyandım ve hala uyumadım. Birkaç saat sonra işe gideceğim ve akşam 7'ye kadar çalışacağım. (Garson) Hiç var mı benim gibi psikopatlar
  6. Enivici Vokke

Temizmama sitesindeki BonaCibo yaş mama sağlıklı mıdır?

https://www.temizmama.com/tavuklu-pouch-yavru-kedi-yas-mama Kedimin idrar yolları tıkansın istemiyorum. Mamanın fiyatı çok uygun. Acaba bu mama sağlıklı mıdır?
  7. Enivici Vokke

Kedimin mamasını değiştirmem zararlı mıdır?

Pro Plan mama almıştım ancak 1 ay önce markanın zehirlenme haberleri çıkmış. Görmemişim onları, iptal ettim siparişi. Konu kitlenebilir.
  8. Enivici Vokke

Plastik filtre kahve makinesi kanser yapar mı?

https://www.koctas.com.tr/kiwi-kcm-7515-filtre-kahve-makinesi/p/1000433836?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_content=standart&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&v=1.86.7 Linkteki makineden var bende. Buna suyu koyduğumuz yer, sıcak suyun borudan geçip...
  9. Enivici Vokke

Zayıflar da yürüyüş yapmalı mı?

Ben 1.80 boyunda 63 kilo zayıf bir erkeğim. Bu aralar kilo verdim maalesef. Ancak ben yürüyüş yapmayı seviyorum ve akşamları dışarı çıkıp 5 kilometre yürüyorum. Kilo vermek gibi bir amacım yok, tam tersine kilo almaya ihtiyacım var. Ancak sırf kilo almak için de evde hareketsiz durmak...
  10. Enivici Vokke

Markette satılan kapağı açık bakım kremleri

Garnier surat bakım peeling bilmem neyinden aldım. Son kullanma tarihi kapağı açıldıktan 12 ay sonra yazıyor. Ama ürünün kapağında ketçaplardaki gibi bir ambalaj yok. Bir şey yırtmak gerekmiyor. Markette rastgele birisi gidip onu eline sıkabilir mesela. Bu durum normal mi?
  11. Enivici Vokke

Yüz bakım kremi önerisi

Burun ameliyatı oldum ve burnum ödem atıyor. Burnum başta olmak üzere suratım ödem sebebiyle aşırı derecede yağlanıp kirleniyor. Günün 24 saati suratım yağlı. Bana güçlü ve işe yarayan bir bakım kremi lazım. Hem yağ sebebiyle burnumda oluşan siyah noktaları vs. giderecek, hem yağlanıp kirlenen...
  12. Enivici Vokke

Burun ameliyatından sonra nefes alamıyorum

Öncelikle bu tarz konularda öncelikle doktora danışılması gerektiğini savunan birisi olarak önce doktora sordum. Doktor burnumun içine baktı ve sorun olmadığını söyledi. Ödemden dolayı olabilir dedi. Pek konuşkan birisi değil kendisi. 1 hafta önce estetik ameliyatı oldum, tampon ve alçı dün...
  13. Enivici Vokke

Burun estetiği için 14 bin TL nasıl fiyat?

İstanbul'da hastanede özelde 14 bine burun estetiği olacağım. Nasıl fiyat sizce?
  14. Enivici Vokke

Beyaz saçlar kopartılırsa sayısı artar mı?

Beyaz saç kopartılırsa beyaz saçların sayısı artar şeklinde bir inanç mevcut. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 20 yaşında olmama rağmen çok fazla beyaz saça sahibim. Beni rahatsız ediyorlar çünkü saçlarım çok koyu siyah. Ben de cımbızla kökünden kopartıyorum.
  15. Enivici Vokke

Diş macunu önerir misiniz?

20 TL altı Amazon'dan diş macunu önerir misiniz? Signal White Now haricinde.
  16. Enivici Vokke

Kan vermeden önce yemek yiyip kola içtim

Gece 2'de kan vereceğimi unutup bir şeyler atıştırdım üstüne 2 bardak kola içtim. Bardak büyüktü. :D Sabah 8.30'da da kan verdim. Sonucu çok etkilemiş midir?
  17. Enivici Vokke

7/24 sürekli yorgunum

4 saat uyuyorum yorgunum, 8 saat uyuyorum yorgunum, 12 saat uyuyorum yorgunum... Ne yaparsam yapayım 7/24 yorgunum. Eskiden bir ara kan tahlilinde demir eksikliği çıkmıştı diye hatırlıyorum. Tekrar sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı? Demir eksiliğim varsa ondan kaynaklanıyor olabilir...
Geri