Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Hayati öneri istiyorum.

Arkadaşlar,ben üniversite öğrencisiyim. Malum tatile girdik,ben de iyi bı dönüş yapmak istiyorum. Hem zekasal hem fiziksel olarak güçlenmek amacım. Her gün düzenli kitap okuyorum vb. Önerebilceğiniz şeyler varmı? Şimdiden teşekkürler
  2. Yunus Emre 16

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

Selamünaleyküm. Başlıktaki gibi bu hastalıklar var bende. Aşırı takıntı, zaman ve mekandan bağımsız kaygı, herşeyin en olumsuzunu düşünme vb... Bunla nasıl başa çıkarım? Artık annem dahi herkes bu davranışımdan dolayı bıktılar.
  3. Yunus Emre 16

Köpekler ile ilgili yardım edin

Selamünaleyküm. Benim oturduğum yerde bir sürü köpek var. Bi kaç tanesi ben bisikletli iken kovalamış tı. Bu akşam da bana hiç saldırmamış 2 tane köpeğe baya bir yemek verdim annemle. Köpekler sadık mıdır,yani yemek veren insana kolay kolay saldırır mı? Ve ben bı yere giderken yanıma sokulursa...
  4. Yunus Emre 16

Gıda zehirlenmesi hakkında yardım.

Selamünaleyküm. son zamanlarda aklıma bişey takıldı. Tavuk bozulması. Marketten aldığımız tavuğun market yüzünden bozulma ihtimali nedir? Öyle bişey olur mu? Artık et yerken sırf bu korku ile yiyorum. Aklıma vejeteryan olmak bile geldi. Bu konuda bilgisi olan veya olmayan; bir tavuğun bozuk olup...
  5. Yunus Emre 16

Tebrikler! İnternete göre ÖLÜ çıktım.

Selamünaleyküm. Bacak kaba et ağrım var. Hareket ettirince kaba etlerim acıyor, ağrıyor. İnternete baktım, resmen ölü çıktım arkadaş. Yok kalp rahatsızlığı,damar sertleşmesi, diyabet, şeker. Ne hastalık varsa çıktı sözde. Sizce neden olabilir, nasıl geçirebilirim?
  6. Yunus Emre 16

Burun fısfısını yanlış kullandık. Acil yardım

Kardeşim, bizden habersiz 'İliadin' marka burun spreyi ile okyanus suyu gibi bir burun spreyini(ilaç değil) aynı anda sıra sıra sıkmış. Bi sıkıntı olur mu ? ACİL!! Kardeşimin yaşı 7
  7. Yunus Emre 16

Tetanoz aşısı gerekir mi?

Çok küçük bir vidanın ucu nokta şeklinde elime battı. Kanal veya girme yok, çok ama çok küçük bir acı hissettim. Ve nokta şeklinde deriyi kaldırdı. Aşı gerekir mi?
  8. Yunus Emre 16

1 günlük soğuk çay bozulur mu

Selamlar. Dün bir soğuk çay içtim. Markası ice tea fln dı. Tarihi geçmemiş di. Ama dün içtim. Sonra da olduğu yerde kapağı kapalı şekilde bıraktım. Bıraktığım yerin sıcaklığı,apartman merdivenlerinin olduğu yer gibiydi. Bozulmuş mudur?
  9. Yunus Emre 16

Akıl sağlığım kötü, yardım edin

Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi...
  10. Yunus Emre 16

Burnum kanıyor normal mi?

Selamünaleyküm. Bende sanırım saman nezlesi denen şey var. Özellikle güneşli havalarda veya polenli,bitkili fln yerlerde yarım saat boyunca hapşurabiliyorum. Yine aynısı oldu. Peçete ile burnunu silerken çok küçük kan çıktı. Normal mi?
Top Bottom