Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Dik duruş köşesi önerebilir misiniz?

Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum ancak sağlık da önemli. Oyun oynarken çok eğiliyorum uzun süre takacağım için rahat olması da önemli. Kullanan varsa önerebilir mi? Fotoyla da dalga geçmezseniz sevinirim, daha sandalyeye bütçe çıkaramadım, yakında onu da çözeceğim. 1703619689 Korse demek...
  2. ZeRRaen

Doktor olan varsa yardımcı olabilir mi?(tükürük bezleriyle ilgili)

Merhabalar. Benim sağ alt çenemde tükürük bezlerinin olduğu kısımda sertlik var. Bastırınca acıtıyor ancak şişlik vs. yok. Acaba ne olabilir? Araştırdığıma göre iyi huylu tümör olabilirmiş ancak yazılar sertlik konusuna değinmiyor. Pazartesiye doktor randevusu aldım ancak heyecandan...
  3. ZeRRaen

Azı dişime takılan tel acıtıyor

Sa beyler. 2 gün önce diş doktorum 2. bir işlemle azı dişilerime de braket taktı ancak bunlar çok kötü acıtıyor ve internettekilerden çok farklı. Altına diş etim sıkıştı sanırım. Bu braket hakkında bilgisi olan ya da daha önce kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi? Birde diş eti mevzusu normal...
  4. ZeRRaen

Diş teli ağrısı normla ni

Diş teli dişlerimi ve diş etlerimi ağrıtıyor. Bı parol attım ama hala geçmedi. Taktıran olduysa normal mi. Daha yeni taktırdım .
Top Bottom