Arama sonuçları: *

1. Swords

Öfkemi kontrol edemiyorum

İnsanlar bana yalnış yaptıklarında yada laf attıklarında küfür ettiklerinde zorbaladıklarında arkamdan konüştuklarında sinir krizine giiriyorum ailevi değerlerine sövüyorum onları dövmek istiyorum tehdit ediyorum vb. şeyler yapıyorum sonra sinirim geçiyor. sizce bu neden ? bunu atlatmak için ne...
  2. Swords

Böyle bir durumda okula gideyim mi ?

Başım çok ağrıyor hastalık ağrısı mide bulantısı var göz ağrıso var ve çok Yorgun’um bugün gideyim mi
  3. Swords

Okullar sizce kapanır mı ?

Okullar 6 Eylül’de açıldı o zaman vaka sayısı 20 bin di 7 Eylül’de 23 bine fırladı sizce kapatılmalıdır kapatılırsa ne zaman kapatılır ? TAHMİN Konusu
  4. Swords

Diyetimi bıraksam mı ?

Diyetten sıkıldım isteyerek yapmıyorum 1 Aydır 77 den 72 ye indim 173 boyum var ne yapmalıyım
  5. Swords

Düzenli olarak 1 hafta koşsam kaç kilo veririm ?

Ben sahile gidicem koşarak sonra çarşıdan koşarak eve gidicem çarşı 10dk minibüsle. Kaç kilo veririm 1 hafta da
  6. Swords

CS:GO Oynarken inanılmaz kaşınıyorum

CS:GO oynuyorum hayvan gibi bir kaşıntı geliyor şuan bile var duş alırım ki bu problem benim kötü oynamama sebep oluyor yeni bir steam hesabı açıp ilk 10 maç denicem aim çalışarak ama bu kaşınma problemi engel oluyor. Ne yapmalıyım ?
  7. Swords

Hastanelerde psikoloji bölümü açık mı ?

12 yaşındayım psikoloğa gidicem sen internette bulamadım psikoloji bölümü açık mı ?
  8. Swords

Koronaya yakalandım kilo verecek miyim

12 yaşındayım koronaya yakalandım belirti yok Boğaz iltihabı dışında kilo veren insanlar olmuş bende verir miyim
  9. Swords

Ateşim var sanırım coronayım

Arkadaşlar abim korona çıktı ben 12 yaşındayım ateşim var bide gözlerim yorgun ablam da da Risk var kuru öksürük yok ağrı arada geliyo Corona mıyım ?Tahtalı köyü boylar mıyım ?
  10. Swords

Abim korona oldu sanırım

Arkadaşlar abim ateşlendi hastaneye test yaptırdık döndü aynı odayı paylaşıyorduk Şuan her yerim ağrıtıyor öksürük yok biraz sıcak hissediyorum napıcam ?
Top Bottom