Arama sonuçları: *

1. A

Dişlerimi Nasıl Beyazlatabilirim?

Arkadaşlar soru başlıkta. Diş kliniklerinde yapılan özel operasyonları biliyorum fakat doğal yollardan nasıl beyazlatabileceğimi öğrenmek istiyorum. Bunu yaparken dişime zarar vermek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim?
  2. A

Dilin Ağızdaki Konumu Neresi Olmalı?

Arkadaşlar yakın zamanda dişçiye gittim bana yutkunurken sürekli ön dişlerimi ittiğimi ve dilimi alt çeneme koyduğumu söyledi. Ben de dilimi damağıma koymaya çalışıyorum ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Aranızda diş tedavisi gören veya dişçi olan varsa lütfen yazsın.
  3. A

Günde Ne Kadar Protein Almalıyım?

Arkadaşlar haftada 4 gün idman yapıyorum. 70 kilo 175 boyum var 17 yaşındayım. Ama almam gereken protein miktarını birçok kaynak farklı veriyor. Ben bu zamana kadar FitYemek sitesinden baktım ve şimdiye kadar kaslarım güçlendi az da olsa büyüdü. 120 gr protein alıyorum fakat sizce yeterli midir...
  4. A

Yağ Yakmak İçin Nasıl Kardiyo Yapmalıyım

Arkadaşlar yaklaşık bir 3 haftadır düzenli diyet yapıyorum ve bir aydan fazla süredir spor yapıyorum. Yağlarım erimeye başladı karın bölgem düzleşti çene hattım belirginleşti kısacası vücudum daha şekle girdi diyebilirim. Fakat ben kardiyo da yapmak istiyorum çünkü yağ yakmama yardımcı olacağını...
  5. A

Fitness İçin Tavuk Göğsü Besin Değerleri Nedir?

Arkadaşlar günlerdir 100 tane yere baktım fakat her yerde başka bir şey söylüyorlar. Biri 27 gram protein 14 gram yağ diyor biri 30 gram protein 3 yağ diyor aklım allak bullak oldu. Tavuk göğsünün besin değerleri nelerdir iyi bildiğiniz bir kaynak varsa lütfen kaynağı da vererek söyleyin. Diyet...
  6. A

Diyette Karbonhidratı Neyden Almalıyım?

Arkadaşlar kalori ihtiyacımı hesaplamak için bir siteden baktım almam gereken makroları da bana gösteriyordu. En az 350 gr karbonhidrat almam gerek fakat neyden alıcam bilmiyorum. Makarna birkaç meyve ve patates yazdım ama miktarı hala karşılamadı. Lütfen öneride bulunun.
Geri