Arama sonuçları: *

1. D

Vefat Eden Bireyden Aşı Onayı İsteyen E-Nabız

6-7 ay önce de aynı sorunu yaşadım ve belirli aralıklarla düzelmiştir ümidiyle girip kontrol ediyorum ama ne fayda. Geri bildirim de atmıştım zamanında ama geri dönüş bile yapılmadı. Babam vefat ettiği için onay veremiyorum (vefat edeli de uzun zaman oluyor), aşımı da olamıyorum o sebepten. Eğer...
  2. D

E-Nabız'da Vefat Etmiş Bireyden İzin İsteme Sorunu

Arkadaşlar aşı olmak için veli izni lazım oluyor ve anne iznini verdim ama babam vefat ettiği için ondan izni veremiyorum. Babadan izni alamadığım için gerekli işlemleri yapamıyorum, ne yapmam lazım?
  3. D

e-Nabız'da Veli İzni Verirken Yaşadağım Sorun

Ben aşı olmayı isteyen biriydim ve veli izni kısmında anne kısmını halletmiştim ama sıkıntı şu ki babam vefat ettiği için ondan izin alamıyorum (ölüyü diriltip onaylatmamı istiyorlar). Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu olayla karşılaşınca sinirlenip aşı olma hevesim kaçmıştı ama aşı olmadan rahat...
  4. D

PCR Testinden Sonra Gelen Mesaj

Korona olma şüphesi ile PCR testi yaptırdım ve az önce ''İzolasyon kalacağınız alana X tarihinde ulaşmanız gerekmektedir'' diye mesaj aldım. Bu mesaj bana hasta olduğum için mi verildi yoksa sonuçlar çıkana kadar bekle mi diyor? E-Nabız'a girişte hata veriyor, test sonuçlarına bakamıyorum.
  5. D

Covid Aşısı Sırası Konusunda Anlayamadığım Şeyler

Instagram, Facebook ve forumlarda; "Ben 15 yaşımdayım aşımı oldum", "Ben16 yaşımdayım aşımı oldum, sen de aşını olabilirsin" gibi yorumlar görüyorum. Ben de aşımı olmak istiyorum ve 16 yaşımdayım ama öncelikli grupta değilsiniz mesajı alıyorum. Bu durumu bir tek yaşayan ben miyim?
  6. D

16 Yaşında Biri Aşı Olabilir mi?

Yaşım 16 ve aşımı olmak istiyorum. Aşı olmak için en az 16 yaş mı yoksa 16 yaşımı tamamlayıp 17 yaşıma mı girmem gerekiyor?
Top Bottom