Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Shoulder press yaparken beyin uyuşması

Arkadaşlar spor salonunda diğer hareketlerde bir şey yok ama özellikle shoulder press hareketinde 1 set yaptıktan sonra böyle beynim uyuşuyor mal gibi oluyor ve bu duyguyu önceden spor da çok ciddi yaşamıştım ama o gün shoulder press'den değil genel bütün hareketler etkilemişti ve az kala...
  2. HasanBG

Arkadaşımın rahatsızlığı ile ilgili

Arkadaşım böyle diyor da ona ne iyi gelebilir (yaşlarımız 15,16 arkadaşımın cinsiyeti kız)
  3. HasanBG

Evde diş beyazlatma ile ilgili

Disleri nasil Beyazlatiriz? Birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı karbonatı bir fincanda karıştırın. Karışım macun kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Elde ettiğini macunu bir diş fırçası kullanarak ya da parmağınızın ucuyla dişlerinize uygulayın. Macunu özellikle dişlerinizin...
  4. HasanBG

Korona olmuş olabilir miyim

Arkadaşlar korona olabilir miyim? şimdi en baştan anlatıyorum. Dün sabah kalktım ağzım kupkuruydu ama yine de su içince geçti ama normale göre bir tık fazla tuvaletim geliyordu ama dün ağzım kupkuru olduğu için baya su içtim o ayrı neyse asıl olay bugün bugün kalktım ve omzumun ve sırtımın...
  5. HasanBG

Sanırsam korona oldum

TROLL DEĞİLDİR! Arkadaşlar sanırım korona oldum çünkü hem öksürüyorum ara sıra hemde bugün baya hapşuruk tuttu + tuvalet de tam isal değilim ama Hafif isal gibiydim ve ciddi semptomlar da yazan göğüs ağrısı da hafif var arkadaşlar neyse ben yarın hastaneye gidip test olucam da asıl sorum...
Top Bottom