Arama sonuçları: *

1. A

Gözde Şişlik Ve Kızarıklık-Morluk

3 gündür her uyandığımda gözüm şiş bugün de kızarıklık ve morluk başladı. Sadece bir gözümde var bi anda oldu anlayamadım göz kapağım şişip kızarıyor. Hastane randevusu yok belki bir bilen olur diye buraya yazayım dedim.
  2. A

Düzensiz Beslenmeden Kurtulma

Bir zamanlar gayet dengeli ve düzgün beslenirken yaklaşık 3 haftadır sürekli aburcubur yiyorum ve kendime hakim olamıyorum. Boy kilom normal ancak pis beslenme yüzünden cildim mahvoldu ve enerjim çekildi sanki. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. A

Bir anda başlayan burun akıntısı ve hapşırık

Arkadaşlarımda da bende de dünden beri burun akıntısı, halsizlik ve hapşurma var. Sebebi ne olabilir, bir anda başladı. Sıcaklardan falan mı kaynaklı acaba?
  4. A

Estetik Doktoru Hakkında Bilgi Edinme

Devlet hastanesinden bir estetik cerrahına randevu aldım. Hastanedeki tek estetik cerrahı o. Sorun şu ki daha önceki hastalarıyla ilgili, yaptığı ameliyatlarla ilgili herhangi yorum vs. yok internette. Ayrıca süreçle ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. A

Devlet hastanesi plastik cerrahi randevusu

Plastik cerrahiye randevu alamıyorum, birinin sevk etmesi falan mı gerekli?
  6. A

Devlet hastanesinde estetik

Devlet hastanesinde estetik amaçlı burun ameliyatı olunabiliyor mu? İlla sağlıkta bir sorun mu olması gerek?
  7. A

Göz kanlanması nasıl geçer

Göz pınarımın olduğu yerden o yuvarlak kısma doğru bi kanlanma var çok büyük değil ama beni kan tuttuğundan rahatsız oluyorum nasıl geçer
Geri