yine 2 haftanın sonuna geldim en son 1 şubatta yine 2 haftanın ardından 25 dal içmiştim 2 günde bir elektronik sigaramı içiyorum öyle oyalanıyordum (3mg en düşük nikotin) dışarı çıktığımda elim sürekli masamdaki çakmağıma her bakkala markete gittiğimde gözüm sigaralara gidiyor canım çok sigara...
arkdaşlar 3 ay önce uçuk çıktı önce sol taraf sonra sağa geçti doktordan krem yazdırdım geçti 1 hafta sonra yine başladı ve 1.5 ay+ geçmiyor 3. tüp bitmek üzere kafayı yicem cildiyede randevu yok tavsiyesi olan veya yaşayan var mı
Kolum kırılmadı ama atel taktilar 5 gün sonra kontrole gidicektim acil kalabalikti neden diye bile soramadim gece kafamda iyiydi aciyla vs neyse 5 gun degil en erken 21 güne var randevu napmaliyim
1657475656
Yine acile gitsem bakarlar mı
Hali sahada düştüm hemde saglambneyse kalktim oynuyombkolumu tutamayinca vazgectim ounsmaktan apar yopar hastaneye geldik kırığı bulamadilar rontgende tomografi cektiler oradada kırık yoktu ama aşırı derecede ağrı ve dirsegimi oynatamama vardi atel takip gonderdiler niye veya nw zaman çıkacak...
yaklaşık bir hafta önce üstüne düşerek sol bileğimi kırdım 10. sınıfım sınavları nasıl yapmalıyım müdür yardımcısı testlere gir çok yazmalı olanlara sonra gir sen söylersin hoca yazar dedi sizce napmalıyım ortalamam 46 şuan mental sağlık çok düşük durumda yapmam gereken işler aksadı sizce 3...