Arama sonuçları: *

1. A

Aile hekimi antidepresan yazabilir mi

Normalde psikiyatride aldığım bir antidepresan var ama bitiyor. Randevuda bulamıyorum. Araya bayram gircek. İlaç normal beyaz reçeteli. Aile hekimine gitsem yazar mı
  2. A

Psikologtan nasıl randevu alınır

Bu gün psikiyatriste gittim. Anlattım ilaç vermek istemedi psikoloğa gitsen daha iyi olur dedi. Üniversite hastanesi ydi psikolog var eminim orda polikliniği gördüm. Ama randevu sisteminde gözükmüyor. MHRS de de yok
  3. A

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi
  4. A

Kurtulamadığım kepek problemi

Kurtulamadığım bir kepek problemim var. Duştan sonra saçım kuruyunca saçımın dibi resmen kabuk tutuyor. Kaşlarımın dibide aynı şekilde. Yok saçın ıslak kalıyordur ondan oluyordur falan her türlü kurutma yöntemini denedim az kurttum çok kurttum havluyla kuruttum makinayla yaptım bişey değişmedi...
  5. A

Miğde bulantısına hangi ilaç

Dün akşamdan beri bulantım var, akşam istifrada ettim, şuan da pek iyi hissetmiyorum. Dün çok fazla çeşit şey yedim onlar dokundu büyük ihtimal. Doktora gidemiyorum uzak ve gitcek hâlim yok. Miğde bulantısına hangi ilaç keser eczaneden alıcam
  6. A

Yulaf benzeri kilo aldırmıcak besinler

Merhaba kilo vermeye çalışıyorum ekmeği bıraktım. Ama yemek yedikten sonra açlık krizleri bazende tatlı krizleri geçiriyorum doktora gittim tahlil falan yaptılar normal çıktı hersey. Önceden bir kriz durumundan yulaf ve süt yerdim tatlı istediğimde ballı yapardım ama artık çok nefret ettim...
  7. A

kaliteli Matte wax önerisi

Saçlarım ince telli yumuşak kabarır kolay kolay şekil almaz. Dalgalı bir görüntü vermeyi seviyorum Yaklaşık 7 8 aydır purpel matte wax kullanıyorum. Ama çok memnun değilim saçta çabuk donuyor saçımda kolay şekil almadığı için biraz ugraştırıyor ve gün içinde bozulunca elimle düzeltmeye çalışınca...
  8. A

Visco Yastık Önerisi

Geçen bir podcast tarzı bişey dinliyodum ve şöyle bir şey dedi ayağınızın içinde günde 4 5 kaldığı ayakkabıya nerdeyse 1000tl para veriyorsunuz ama kafanızı beyninizi günde en az 7 saat koyduğunuz yastığa 50tl para vermiyosunuz. Kaliteli yastık uyku kalitesi ve beden sağlığı için önemli. Bende...
  9. A

Randevusuz psikiyatriye gidilir mi

Bu aralar yoğunum psikiyatriye gidip ilaç yazdırmam lazım yarın müsaitim sadece randevusuz gitsem sıra alabilirmiyim(devlet hastanesi)
Top Bottom