Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

Gözlerimi nasıl düzeltebilirim ?

Merhabalar 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum.Lakin gözlerim bundan sebep çok çukurda kaldı. Bunun önüne geçmek istiyorum.Aynı durumu yaşayıp bunun hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
  2. ''Wolfred!ghT

Alındaki yara izi nasıl geçirilir?

Olay şöyle, Ben daha küçükken,5-6 yaşında, sokakta koşturuyorum. Sonra bir köşeden hızlıca dönerken pat, siyah ekran.(Hafızam da kalan bir şey yok sadece,siyah ekran.) Sonra ben gözlerimi hastahane de açıyorum. Alnıma dikiş atıyorlar. Meğer kafama demir çubuk girmiş. Ve şuan bu olaydan 11 yıl...
  3. ''Wolfred!ghT

Saçımla ilgili sorunlarım var.

Gece gece bu konuyu açıyorum kusura bakmayın. İlk olarak saç tellerim de nedensiz bir şekilde beyazlıyor. Neden oluyor bilmiyorum. İkinci olarak saçımın bir kısmı ne yaparsam yapayım havada kalıyor, diğer kısmı ise hep yapayım aşağıda kalıyor. Saçımı 3'e veya 0'a vurmayı düşünüyorum. Ne...
  4. ''Wolfred!ghT

Yüzden nasıl kilo verilir?

En son 51 Kiloya kadar düşmüştüm. Şuan 55 kiloyum. en az 62-65 kilo aralığına çıkmaya çalışıyorum. Lakin kilo alırken yüz dışında kilo almak istiyorum. Yüzümün zayıf kalmasını istiyorum. Sizce yüz egzersizleri yeterli olur mu?
  5. ''Wolfred!ghT

Yüz hatlarının belirginleşmesi için Egzersizler.

Eğer yüz hatlarının belirginleşmesini istiyor iseniz bazi hareketler ile belirli bi seviyede size yardımcı olacaktır. Lakin Bunu tamamen böyle egzersizler ile sağlamak biraz zor olacaktır.Bu işin genetikle de alakası var. YouTube'daki videolardan sadece birini attım. Umarım küçükte olsa...
  6. ''Wolfred!ghT

Enerji içecekleri sağlıklı mı ve işe yarar mı?

Her markete gidişimde görüyorum. Cidden enerji veriyorlar mı? Hücrelerde enerji üreten mitokondri organelinin doğal çalışmasına karşı zararı var mı? İçen varsa deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
  7. ''Wolfred!ghT

Antrenman sonrası Kas ağrısı normal mi?

Evde antrenman yapıyorum. Ondan sonra kaslarım Afrika'ya başladı. Kolumu hissetmiyorum. Normal midir bu?
  8. ''Wolfred!ghT

Marketten alınabilecek sağlıklı şeyler.

Marketten abur cubur olmayan sağlıklı ve tadı iyi olan bir şey önerebilir misiniz? Okulun yemekhanesinde tadilat var. Okul başladığından beri çevredeki yerel veya zincir marketlerden bir şeyler alıp yemeye çalışıyoruz. Sağlıklı şeyler önerir misiniz lütfen?
  9. ''Wolfred!ghT

Kilo alıp bu Kiloyu Kasa çevirme.

1.77 Boyunda 51 kiloydum en son.Son zamanlarda kilo almak için diyet uyguluyorum. Yavaş yavaş kilo alıyorum. Lakin bu kilomu yağ olarak saklamaktan çok kas olarak kullanmak istiyorum. Kilo almaktaki amacım dışarıdan çok zayıf durmamdı. Tavsiyeleriniz nelerdir? Günde hangi egzersizleri...
Top Bottom