Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Gıdık eritmek için tavsiyeleriniz nelerdir ?

Yks çalışmaktan kilo aldım biraz gıdığım olmuş olabilir bunu nasıl eritebilirim tavsiye ettiğiniz hareket var mı
  2. BixiBlake

Şarjlı diş fırçası önerisi

Ablama hediye alacağım bütçem 500 civari Oral B D150 modeli kullanıyorum ben onu mu alsam
  3. BixiBlake

Karın sancısına ne iyi gelir

2 3 gündür karnım ağrıyor bugün çok şiddetlendi sanırım ishal olmuşum Hafta içi doktora gidicem Şu an hangi yiyeceği tüketerek rahatlatabilirim
  4. BixiBlake

Dişte tartar olmaması için neler yapılabilir?

Az önce dişçiden geldim ön dişlerim tartar tutmuştu temizledik. dişçi sürekli temizlememi söyledi ama ben önceden 2 defa temizlemiştim ve temizlememe rağmen oluyor bıktım bu durumdan. Bildiğiniz tedavi yöntemleri varsa paylaşır mısınız
  5. BixiBlake

Biotin içeren vitaminler zararlı mı ?

Saç dökülmesine karşı vitamin alacağım 19 yaşındayım saçlarım dökülüyor stresten ve kansızlıktan dolayı Çinko içeren bioxsini mi almalıyım Yoksa çinko biotin folik asit içeren diğer vitamini mi alayım
  6. BixiBlake

SİĞİLİN TEDAVİSİ NEDİR ?

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır parmağımda siğil var bi tane de bacağımda vardı. Yazın incir sütü döküyordum üstüne ama fazlasıyla can yakıyordu bide yaramadı pek . 1 hafta önce bacaktaki kendiliğinden düştü şu an parmaktaki kaldı ve çok rahatsız oluyorum. Geçirmiş kişiler ya da tanıdığı olan nasıl...
  7. BixiBlake

Erkek Saç Şampuanı Önerebilir misiniz?

Merhabaaa Saçım çok dökülüyordu sınav stresinden dolayı yanlardan açılmaya başladı . 2 ay önce jilete vurdum (2 hafta sonrası yine vurdum ) ve yeşil dalan sabuna geçtim. 1 ay önce vitamin desteğine başladım biotin ,folik asit ve b12 içeriyormuş ve bu saçlara en fayda sağlayan maddelermiş(bu...
Top Bottom