Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

Kreatin bana zarar verir mi?

arkadaşlar öncelikle selamlar yaklaşık 3 4 aydır spor yapıyorum. cogu sporcununda kullandıgı gibi kreatin kullanmak istiyorum. fakat doguştan gelen atnalı böbrek denilen bi rahatsızlıgım var bu rahatsızlık günlük hayatımı etkilemiyor. sadece 2 böbrek alt bölgelerinden birleşmiş durumda ve 1...
  2. BurakAkgn

kilo almak için en çok ne yemeliyim?

selamlar 2 gündür spora gidiyorum üstüne evdede spor yapıyorum sporla birlikte dogal olarak kalori yakıyorum kilom 50 165 boyundayım malum kilom çok az kilo almak için en çok ne yemeliyim yada neler çok kilo aldırır önerileriniz için teşekkür ederim
  3. BurakAkgn

Biontech aşı sonrası ateş ne zaman düşer

arkadaşlar sabah 2.doz aşı oldum eve geldigimde bir sorun yoktu . akşama dogru kolum agrımaya başladı uyudum uyandıgımda mide bulantısı,ateş ve baş agrım vardı sizce ne yapmalıyım birde kusma istegi gelince kendimi tutmalımıyım? veya ateş kaç saate düşer?
  4. BurakAkgn

Biontech sonrası duş aldım

arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
Geri