Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Sivex yüzdeki sivilceye sürülür mü?

doktorun sırt için verdiği kremdi yüzümde sivilce çıktı sırttakiler bitti yüzde başladı yüze kullansam bişey olur mu aranızda kullanmış olan var mı?
  2. shiedabro

Sigarayı nasıl bırakabilirim

beyler içmemeye çalışınca içimde böyle bir stres oluşuyor bunaltı oluşuyor bunu azaltcak ne olabilir bırakmak istiyorum
  3. shiedabro

Clozaril Jel ile Sivex birlikte kullanılır mı?

Soru başlıkta
  4. shiedabro

Suplement tavsiyesi istiyorum

Vücudumu daha iyi geliştirmek ve bu gelişimi hızlandırmak adına hangi suplementleri kullanmalıyım?
  5. shiedabro

Enseden garip ses gelmesi

bu bende yıllardır var ama bi sorun teşkil etmedi. nasıl desem eskiden patlayan şekerler vardı ağza atınca tuhaf sesler çıkarırdı onun gibi veya toz şekeri çiğneyince çıkan sese benzer bi ses geliyor bazen ensemden. başka fiziki bir sorunum yok o bölgede veya ben farkedemedim yıllardır. sebebi...
  6. shiedabro

Gözümdeki Sorun İçin Yardım

Arkadaşlar şimdi bu sorun için randevu talep ettim bayadır randevu alıyorum bulamadım halen arıyorum hazır arayış içerisindeyken aranızda bilgili olan yada böyle bir sorun yaşamış olan var mı merak ediyorum. Şimdi arkadaşlar benim gözümde bir sorun var, şaşılık var daha doğrusu böyle hep...
  7. shiedabro

mide bulantısına ne iyi gelir?

arkadaşlar cok pis midem bulanıyo kusmaya calısıyom kusamıyorum da ne tavsiye edersiniz
  8. shiedabro

Diş apsesi sonrası geçmeyen şişlik

Arkadaşlar 2 hafta önce dişim apse yapmıştı (kanal tedavi olmuştu o dişim) doktor çekicez dedi fakat antibiyotik kullanman lazım dedi işte kullandım aradan 2 hafta geçti dişimin kenarındaki şişlik indi fakat yanağımın diş kenarına yakın taraftaki sertlik hala duruyor kaya gibi ve o tarafta...
Top Bottom