Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yavru Kedi Arka Ayağıyla Koluma Çizik Attı Başka Bir Şey yapmama gerek var mı

Arkadaşlar yavru kediyi tutayım derken kedi arkanpatisiyle sağ koluma minik bir çizik attı ardından 10 sn sonra bol su ve kolonyağ ile yıkadım bi 5 dk kadar kanaması durmadı. Kedi kuduz değil ondan eminim yavru hemde bizim bahçenin kedisi sizce yapmam gereken başka bir şey var mı
  2. SucukEkmek

Tırnak Soyulması Neden Olur?

Arkadaşlar tırnağımın beyaz olan kısmında fark edeceğiniz üzere soyulma oluşmuş. Her gün artıyor gibi, neyden kaynaklı olabilir?
  3. SucukEkmek

BU BELİRTİLER KULLANDIĞIM İLACIN YAN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ?

Arkadaslar dun degil evvelsi gun bogaz agrisi ates ve halsizlik sikayetleriyle doktora basvurdum. Doktor 1 adet augmentin 1000 mg ve bogaz spreyi (andorex) verdi. Yasim 15 ilaci ilk gun kullandim bir sorun yoktu ertesi sabah uyandigimda feci sırt kasintisi, kalca kasintisi bacak kasintisi ve...
  4. SucukEkmek

Bu Durum Tetanoz Yapar mı ?

arkadaslar az once tras olurken permatigin isaretledigim kismi cok kucuk bir sekilde paslanmis. Permatigi kullanmadan once iyice sicak suyla yikiyorum ardindan tras oluyorum. Bu kismi derime temas ettirmemeye calisarak tras oldum ve hic bir yerimde cizilme kanama vs. Olmadi acaba tetanoz olur...
  5. SucukEkmek

Bulantı Önleyici Bileklik İşe Yarar mı ? Şehirlerarası Otobüs Yolcuğunda Yol Tutmaması İçin Ne Yapmak Gerekli ?

Merhaba Arkadaşlar, normalde küçüklüğümden beri şehirlerarası otobüs yolculuğu yapmaya alışkın birisiyim, ancak bu sefer ilk defa 14 saatlik bir şehirlerarası otobüs yolcuuğunu kendi başıma yapacağım. Bugüne kadar çok şükür yol tutması vb. olmadı ancak ilk defa kendi başıma yolculuk yapacağım...
  6. SucukEkmek

1.5 Yıldır Olan Göğüsümdeki Ağrı

Arkadaşlar 2021 ekim - kasım döneminden beri kalp ile mide arasında (sol göğüste) ara sıra ağrı oluyor boynumu aşağı eğince özellikle ağrı gitgide şiddetleniyor, ağrının başladığı zamanlarda biontech korona aşısı olmuştum 2 doz acaba ondan kaynaklı bir sorun mudur bilmiyorum, ayrıca karnım açken...
  7. SucukEkmek

Boynum öne eğilince sol göğüsümün altı ağrıyor ?

Sizce neden olur arkadaşlar ? 7.5 aydır ağrıyor.
  8. SucukEkmek

Denizanası sokmasına ne iyi gelir ?

Arkadaşlar bugün denizde yüzerken fotoğraftakine benzer bir denizanası el bileğimi ve dizimin üstünü soktu. Denizanası sokmasına ne iyi gelir ? ( 4 - 5 Saat önce soktu. ) Belirtilerim : Yanma - Kızarma
  9. SucukEkmek

Kalbi̇n Altinda Göğüste Ağrı?

Arkadaşlar Aralık ayının sonundan beri işaretlediğim yerde bir ağrı var ancak tomografi çektirdim, ve bir sürü tahlil verdim ancak hiç bir şey çıkmadı sebebi ne olabilir? Bazen bu ağrı sırtımada vuruyor ancak çok şiddetli ağrıdığı zamanlar. Ve ayrıca hareketlerime bağlı ağrıyor. Yatarken, kafamı...
Top Bottom