Arama sonuçları: *

1. Yphen

Bağırsak sorunum için yardım

Arkadaşlar selam öncelikle baştan belirteyim sporcuyum ve full sağlıklı besleniyorum su lifli gıdalar vs tüketiyorum. Sorunum şu durmadan tuvalete çıkma isteği tuvaletimi yapınca hala varmış hissi olur olmadık yerde tuvaletin gelmesi ve yarım yamalak tuvalet yapma gibi bir problemim var...
  2. Yphen

Creatin ve L Citrulline önerisi?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi bu supplement'ten en sağlamı F/P olanını bulmaya çalışıyorum reflüm var o yüzden sağlam olmayan bir markaya para vermek istemiyorum aşağıda bunlardan hariç aldığım supplementler var tercihlerim nasıl bu iki konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  3. Yphen

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi salona gidecek vaktim olmadığı için ve oturduğum yerden salon baya uzakta olduğu için evde yapmaya karar verdim fakat nasıl bir beslenme ve program izleyeceğimi bilmiyorum daha öncesinde fitness geçmişim var vücudum az da olsa yapılı boyum 1.76 kilom...
  4. Yphen

Astigmat için kontak lens kullanımı nasıldır?

Arkadaşlar selam yakın zamanda göz hastanesine gideceğim doktorumdan da detaylı bilgileri alacağım fakat birkaç endişem var sizlerle paylaşmak fikir almak istiyorum, öncelikle astigmatım olduğu için uzağı zor seçiyorum çok bulanık ve aktif olarak motosiklet sürücüsüyüm gözlük kullanamıyorum kask...
  5. Yphen

Gerçekten işe yarayan yüz bakım peeling önerisi?

Arkadaşlar selamlar uzatmadan konuya gireceğim direk, Böyle bildiğiniz yüzü gerçekten temizleyen sivilceler olsun, siyah noktalar olsun, lekeler olsun bunları düzenli kullanımda gerçekten temizleyen böyle yüze maske tarzı deniyor galiba sürülüyor kuruyor ve sonra yıkıyoruz bu galiba haftada 1...
  6. Yphen

Midemde ki rahatsızlığım hakkında?

Dostlar selam uzatmadan konuya gireceğim ve kısa özet geçeceğim yaklaşık 1.5 senedir midem konusunda sıkıntı çekiyorum çocukluktan beri konulan tanı reflü idi sorun şurada başladı aslında normal de her insan gibi tuvalete girdiğim zaman 10-15 dakika ihtiyacımı giderip çıkıyordum dışarıda...
  7. Yphen

Kapsamlı cilt bakım önerisi?

Arkadaşlar selamlar cildim gerçek manasıyla biraz kötü hep sivilce ve lekeler mevcut kırışıklık çok mor mor sivilce izlerim var gerçekten yüzüme etki edebilecek bir bakım önerisi arıyorum kullandığım kremler jeller tonikler vs etki etmedi, Doktora git diyebilirsiniz yaklaşık 2.5 sene doktora...
Geri