Arama sonuçları: *

1. N

Gelişimim etkilenmişmidir

Arkadaşlar 16-17 yaşlarında yeme bozukluğu yaşadım az yeme acaba gelişimim etkilenmişmidir ne kadar sürdüğü hakkında fikrim yok 174 boy 59-60 kg ya kadar düşmüştüm başlangıçta obezdim hızlı vereyim diye başlamıştı
  2. N

Kalori ve boy hakkında

Arkadaşlar boyum 174 boyumla alakalı bir problemim yok sadece 17 yaşındayken çok yağlanmıştım ve kilo vermek istemiştim baya kilo verdim ama kilo verirken sağlıksız şekilde verdim ne kadar az kalori alırsam o kadar iyi diye 3 ay felan bu süreç sürdü boyumun daha uzun olmasını etkilemişmidir...
  3. N

Yüzde 18 yağ oranı nasıldır

Arkadaşlar yüzde 18 yağ oranı yüksekmidir 1,75 boyum 71 kg var nası düşürebilirim
  4. N

Tsh yüksekliği neden olur

Arkadaşlar tshım yüksek çıkmış serbest t3 t4 normal ultrason çekineceğim biraz anksiyetem tuttu kanser manser çıkarmı diye :) bilgisi olan varmı tsh 6 civarı
  5. N

Kilo almadan yağ oranı artarmı

Arkadaşlar kilom 71 boyum 176 normalde yüzüm 63 64 kilolarda gayet zayıf ve keskin duruyor fakat şuan 71 olunca çok şişti ne yapabilirim birde tartıda artış görmeden yağ oranımızda artış olma imkanı varmı ful nutella gömdüm kilom artmadı ama
  6. N

Derealizasyon hakkında bilgisi olan vamı?

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır yaşıyorum,3,4 doktora gittim,kuruntu,anksiyete felan diyorlar vardı tecrübesi olan
  7. N

Rüyada gibi hisseden varmı ?

Arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı ?
  8. N

Sporla 1.5 kilo alıp daha sonra 1.5 kilo vermek

Arkadaşlar sporla 1.5 kilo aldıktan sonra spor yaparak 1.5 kilo verirsek yağ oranımız hatrı sayılır düşermi ?
  9. N

17 yaşından sonra boy kaç cm uzar?

Arkadaşlar boyum 174 17 ye girmeme 25 gün var 180 olurmuyum sizce ? D vitaminim 8,5 ti takviye almayada başladım sizce ne olur ?
  10. N

Hızlı mı kilo vermişim ?

Arkadaşlar 6 ayda hergün diyet yapmamakla beraber hatta bozduğum da çok oldu ama 6 ayda toplam 15 kg civarı verdim. Şimdi kilomu korumak istiyorum almam gereken kalori 2100 -2200 civarı diyor son günde 1 günde 200 gram felan verdim büyük ihtimal 1400 1500 kalori aldım bi sıkıntı varmıdır sizce...
  11. N

Yüzdeki Kilo neden olur

Arkadaşlar boyum 1.75 Kilo 71.5 ama yüzüm hani kilolu acaba genetik midir yoksa kilommu fazla çünki diğer bölgelerde neredeyse yok denecek kadar az yağ var . Kilo mu vermeliyim ?
Geri