Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  2. Yozgatlııı

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  3. Yozgatlııı

Kalp hastasıyım, şehrimdeki 5 hastanede ilgilenmedi.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bu yazıyı okuyan herkese teşekkür ediyor ve yorum yapmasını istiyorum. 16 yaşında kalp yetersizliği teşisi ile yaklaşık 6 ay önce 12 gün hastanede yattım, yatmadan önce klasik ekg röntgen kan işlemlerini 5 farklı hastanede yaptım, o gün saat gece 11 de gittiğim...
  4. Yozgatlııı

Hastaneden rapor alamıyorum, okul izin yaza bilirmi?

Arkadaşlar pazartesi ve salı için rapor aldım ama salı yani bugün hastalığım çok artmış durumda. Ve sanırım şöyle bir olay var 1 hafta içerisinde 2 kere rapor alamıyorsun. Ailem okula gidip konuşsa okul izin yazabilirmi Kısa bir süre? Sadece 2 sınıf var ve hocalar beni iyi tanıyor izin verme...
  5. Yozgatlııı

18 yaş altı eczaneden uyku ilacı alabilir mi?

Arkadaşlar geceleri uyuyamıyorum uyku düzenim bozuk. Tek başıma gitsem alabilirmiyim?
  6. Yozgatlııı

Darp raporu alınmalı mı?

Arkadaşlar erkek arkadaşım sınıfındaki 3 mülteci ile kavga etmiş (din kardeşi) karşı taraf ağır hasar aldı arkadaşımda pek bir şey yok. Arkadaşım çocukların çok kötü olduğunu darp raporları alırlar ise sıkıntı olacağını söylüyor. Sizce oda almalımı?
  7. Yozgatlııı

Haplar yan etki yapmış olabilirmi?

bugün yeni haplar aldım geçmeyen hastalık yüzünden, aynı anda 5 dakika aralıklar ile 5 hap, 2 boğaz spreyi ve 1 tane astım hava spreyi kullandım. şuan çenemin altı çok kasılıyor sanki kramp giriyormuş gibi ve kafam dönmeye başladı ateş yükselmeside var. buraya yazmam saçma biliyorum ama günümün...
  8. Yozgatlııı

5 günde göbek erirmi, yağ oranı azaltma

5 gün sonunda göbeğimin olmaması lazım çok fazla bir şey yok hatta yok denecek kadar az, 5 günde 2 3 cm geri gelse göbek olur gibi belki 1 kilo bile versem olur. sizce yapabilirmiyim 1 kilo vermek mümkünmüdür çok halısaha, koşu ve sağlıklı beslenirim bunları bir tık sıkılaştırsam olabilirmi yaşım...
Geri