Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Jinekomasti olmaması ne kadar tavuk yenmeli?

Merhaba arkadaşlar maximum kaç gram tavuk göğsü yemeliyim
  2. Deadpool

Sizce diyetim nasıl?

Merhaba arkadaşlar amacım kilo vermek hergün bunları yiyorum. Az karbonhidrat aldığım için kas erimesi çok yaşar mıyım? Karbonhidrat arttırmalımıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Boy 174 kilo 94 amacım 80 e düşmek. 300-330 gram pişmemiş tavuk göğsü 180 gram hindi füme 1 kase tam yağlı yoğurt Yarım...
  3. Deadpool

Erkek HPV testi ücretsiz mi?

Merhaba arkadaşlar, ayaklarımda topuğumda siğil mevcut, HPV testi ücretsiz mi? Ve sorun yaratır mı bana bu olay?
  4. Deadpool

Boynumu sağ yöne hareket ettiremiyorum

Merhaba doktora git demeyin sadece önden sormak istedim dün boynuma bir şey oldu ve artık sağ tarafa donduremiyorum kafamı duzleyemiyorum acı veriyor sağa sağa doğru gittikçe artıyor büyük ihtimalle kafamı çıtlattım. Sizce ciddi bir şey midir Sağlık ocağı ilgilenirmi röntgen i vs yok fakat genede...
  5. Deadpool

Psikologlar yardımcı olabilirmi

Galiba takıntı hastalığım var buna artık dayanamıyorum tüm herşeyin olumsuz yönlerini düşünüyorum günlük yasantimi bozmaya başladı eski hayatımı istiyorum yardım edin
  6. Deadpool

Pazartesi Spora başlıyorum öneri

merhaba 95 kilodan fazlayım veya azım ama bu civarlardayım yaşıtlarıma göre kiloluyum spora başlayacağım sizce neler yemeli tüketmeliyim ne yapmalıyım
  7. Deadpool

Diyette fazla yemek yemiyorum

diyette fazla yemek yemiyorum bu zayıflarsam kiloyu hızlı almama geri sebep olurmu
  8. Deadpool

Beslenme önerisi olan spor antrenmanı önerisi olşan

merhaba yaklaşık 95 kiloyum boyumda 172 falan 14 yaşındayım ayın 25 inde 15 e gireceğim neyse çok kiloluyum çoğu aktiviteyi yapamıyorum kızlarla arkadaşlık kuramıyorum arkadaşlarımla oyunlar oynayamıyorum spora gittiğim zaman buraya biraz uzak kalıyor 2 3 gün gidip diğer günler gitmiyorum ama...
  9. Deadpool

Elektri̇kli̇ Scooter'dan Düştüm

kuzenimle sürüyorduk kaldırım biraz büyükmüş çarptık kolumu hareket ettiremiyorum çok ağrıyor dayanılacak gibi değil burayada zor yazıyorum sizce kırılmışmıdır
Top Bottom