Arama sonuçları: *

1. ahmetwilliam

Aşırı yağlı cilt hk yardım

merhaba benim cildim aşırı yağlı yani banyo olsam bile yarım saat sonra gene yağ ve parlaklık oluyor. ışıkta güneşte sarı gözüküyor. varmı ürün önerisi olan acaba? ben kötü gözüksün istemiyorum yüzümün
  2. ahmetwilliam

Neutrogena parlaklık yeşil ürün hk

ben bu ürünü kullanıyorum çünkü cildim yağlı ve parlıyor yani ışıklarda güneşte. bi işe giderken kullanıyorum. gece felan sürmüyorum sürsem daha etkili olrumu yoksa başka ürünmü kullanmalıyım ?
  3. ahmetwilliam

Burun estetiği hk sorularım

Merhabalar Smdi ben suan calisiyorum ama burun estetigi olmak istiyorum peki bana doktor rapormu vericek ve kac gun verir. Calisabilir durumda olmam nekdr surer
  4. ahmetwilliam

Bepanthol dudak bakım kremi hakkında.

Ne zmnlari kullanmamiz lazim. Ve sürünce yikamicaz tabi ama yuz felan yikayinca da etkisi gitmezmi
  5. ahmetwilliam

Dudağım sürekli kuruyor, ne yapmalıyım?

Dudagim kuruyor yalıyorum surekli. Ne kullanmaliyim
  6. ahmetwilliam

Cildim parlıyor sarı gözüküyor

Cildim parliyor ve sari gibi gozukuyor. Okdr jel vs kullandm ama hic yarari olmadi
  7. ahmetwilliam

Nefes Alisverisi HK.

Nefes alisverisi bir otomasyon sistemidir bunda hemfikiriz. Ama eger manuele gectiyse yani kendi bilincinle aklınla aliniyosa geri otomasyona nasil gecilir. Hangi bolume gidilmeli ne yapilmalidir
  8. ahmetwilliam

Burun Estetiği HK...

Burun estetigi olan varmi yeni olarak. Nasl bi evresi var oncesi sonrasi. Aci vesaire
  9. ahmetwilliam

Saç Şekillendirici Ürün Önerisi

Sprey olmaz dökûyo. Wax iyi ama sac maskesi de duydum ilk defa. Hangisini kullanmalym. Dogal gozuksn sekil alsn sacim
  10. ahmetwilliam

Göz bulanıklığı sanki

Gözüm güneşe veya ışığa bakınca bişi oynuyor şeffaf. Bazende böyle olduğunda sağ veya sol tarafım görüş olarak bulanık oluyo.
  11. ahmetwilliam

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
Top Bottom