Arama sonuçları: *

1. XxZeMaHSeRxX

Yağlı cilt için jel & sabun önerisi

her gün yıkamalık bi sabun veya jel bişi önerir misiniz?? cildim yağlı böyle sarı sarı gözüküyor dikkat çekiyo yani öncelik hepsiburadada varsa iyi olur yoksa skntı yok
  2. XxZeMaHSeRxX

Rapor hakkında yardım ve soru

ben bi gece hastaneye gittm doktor rapor yazdım dedi ama nerede gözüküyor bu yazdığı ? ilave olarak ben bi bakındım da yazmadı gibi sanki iş yeride raporluyum dedim rapor vermemi bekliyolar gidip böyle böyle desem yazarlarmı rapor o tarih için. çünkü yazcam dedi doktor ama ben sistemde...
  3. XxZeMaHSeRxX

Gözlerdeki Bulanıklığın Nedenleri: Göz Tansiyonu?

bazen bi gözümde veya 2 gözümde bi taraf bulanıklaşıyo böyle bişi oynuyo gibi hareket eden bişi oluyo. bu neyden kaynaklıdrı acaba göz tansiyonu felanmı nedir tam
  4. XxZeMaHSeRxX

Aşırı yağlı cilt hk yardım

merhaba benim cildim aşırı yağlı yani banyo olsam bile yarım saat sonra gene yağ ve parlaklık oluyor. ışıkta güneşte sarı gözüküyor. varmı ürün önerisi olan acaba? ben kötü gözüksün istemiyorum yüzümün
  5. XxZeMaHSeRxX

Neutrogena parlaklık yeşil ürün hk

ben bu ürünü kullanıyorum çünkü cildim yağlı ve parlıyor yani ışıklarda güneşte. bi işe giderken kullanıyorum. gece felan sürmüyorum sürsem daha etkili olrumu yoksa başka ürünmü kullanmalıyım ?
  6. XxZeMaHSeRxX

Burun estetiği hk sorularım

Merhabalar Smdi ben suan calisiyorum ama burun estetigi olmak istiyorum peki bana doktor rapormu vericek ve kac gun verir. Calisabilir durumda olmam nekdr surer
  7. XxZeMaHSeRxX

Bepanthol dudak bakım kremi hakkında.

Ne zmnlari kullanmamiz lazim. Ve sürünce yikamicaz tabi ama yuz felan yikayinca da etkisi gitmezmi
  8. XxZeMaHSeRxX

Dudağım sürekli kuruyor, ne yapmalıyım?

Dudagim kuruyor yalıyorum surekli. Ne kullanmaliyim
  9. XxZeMaHSeRxX

Cildim parlıyor sarı gözüküyor

Cildim parliyor ve sari gibi gozukuyor. Okdr jel vs kullandm ama hic yarari olmadi
  10. XxZeMaHSeRxX

Nefes Alisverisi HK.

Nefes alisverisi bir otomasyon sistemidir bunda hemfikiriz. Ama eger manuele gectiyse yani kendi bilincinle aklınla aliniyosa geri otomasyona nasil gecilir. Hangi bolume gidilmeli ne yapilmalidir
  11. XxZeMaHSeRxX

Burun Estetiği HK...

Burun estetigi olan varmi yeni olarak. Nasl bi evresi var oncesi sonrasi. Aci vesaire
  12. XxZeMaHSeRxX

Saç Şekillendirici Ürün Önerisi

Sprey olmaz dökûyo. Wax iyi ama sac maskesi de duydum ilk defa. Hangisini kullanmalym. Dogal gozuksn sekil alsn sacim
  13. XxZeMaHSeRxX

Göz bulanıklığı sanki

Gözüm güneşe veya ışığa bakınca bişi oynuyor şeffaf. Bazende böyle olduğunda sağ veya sol tarafım görüş olarak bulanık oluyo.
  14. XxZeMaHSeRxX

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce
Geri