Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Nays cashback hakkında

Arkadaşlar ben şimdi nays ile 2600 TL lik bir harcama yaptım. Biliyorsunuz ki nasyta 2750tl limit var. Naystan '200tl hediye para kazandınız' diye mesaj geldi. Ama hesabıma baktığımda para gelmemişti. Bu para tekrar limit dolduğunda mı gelir yoksa hiç gelmeyecek mi?
  2. Bugra5211

Nays iş bankası müşterisi olma hakkında

Dostlar biliyorsunuz ki Nays'taki limitleri kaldırmak için müşteri kaydını tamamlamak gerekiyor. Uygulamada işbankası şubesine gitmemiz gerektiği yazıyordu. Fakat uygulama üzerinden canlı destekten de olabileceğini duydum. Gerçekten de şubeye gitmeden bunu yapabilir miyim?
  3. Bugra5211

Nays kartı ile steame para yükleme hakkında

Arkadaşlar ben nays kartım ile steam e para yükleyecektim. Ödeme yönteminde visa yı seçmeme rağmen ekteki hatayı aldım. Hesap daha doğrulanmadı. Acaba bundan olmuş olabilir mi?
  4. Bugra5211

Nays para limiti hakkında

Arkadaşlar benim yaşım 18'den küçük olduğundan 2750tl limit varmış. Bu internet alışverişlerinde de geçerli mi? Bu limiti kaldırmak için illa iş bankası şubesine mi gitmem gerek? 1687627952 Yok mu cevabı olan 😐
  5. Bugra5211

Nays cashback hakkında

Arkadaşlar şimdi bu nays ile birlikte alışveriş yapılınca %10 cashback vardı ya; bu bir kampanya mı yoksa her zaman devam ediyor mu? Bir de neden nays hesabı açmalıyım?
Top Bottom