Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Nays cashback kullanma

101 TL cashbackim var arkadaș kullanmak için iș bankası hesabı lazım diyor doğru mu bu?
  2. Sirius Blackw

Akbank para iademi yapar mı?

Beyler aliexpress le tatsız bir sorun yașadım küçük bir hatam yüzünden neyse sipariș iptal edildi benim para iadem 3-20 günde gelir deniyor 7 eylüle kadar almam gereken oyunlar var money lazım o zamana kadar param gelir mi?Banka akbank
  3. Sirius Blackw

KArt numarası problemi

Beyler Babam banka kartından alıșveriș yapmak istiyor geçenlerde n11 den alıșveriș yaptı sorun olmadı ama Amazon dan yapamıyoruz malasef geçerli kart nunarası girin diyor kart Troy olduğu için sanırsam bașka bir sebebi olabilir mi?
  4. Sirius Blackw

Tosla toshback ne yaparım?

49 lira tosback var hesapta ama ne yapacağım bunu bilmiyorum.Steama atmayı denedim olmadı nasíl harcarım?
  5. Sirius Blackw

Paycell hesap doğrulama

Hesap doğrulama için banka hesabından para yüklemem lazımmıș herhangi bir hesaptan yüklesem olur mu?
  6. Sirius Blackw

Paycell bana ait olmayan kart

Beyler paycell uygulamasına hesap açtım ve kart kısmında kart ekleyecektim fakat bana ait olmayan bir kart var.Ne yapmam lazım? 1681658268 altta kendi eklediğim kartım üstteki bağlı olanı tanımıyorum bilgim yok?
  7. Sirius Blackw

PApara limitleri hakkında

Beyler para çekme yükleme limitleri nedir acaba?Kullananlar cevaplayabilir mi?İstediğim kadar para çekebilir miyim?
  8. Sirius Blackw

Paycell kart temassız var mı?

Var mı beyler?Ön ödemeli kart.
  9. Sirius Blackw

Paycell kart iyi mi?

Tosla kullanıyordum para çekme mevzusu sıkıntı oldu.Papara çağıracağım gelene kadar paycell kullanılır mı?Para çekme limiti falan var mı?
  10. Sirius Blackw

Tosla para çekme limiti

Beyler karta para yüklemiștim sonra çekebildiğimiz kadarını çekmiștik.șimdi para çekme limiti 0 TL gösteriyor.Nasıl arttırız?
  11. Sirius Blackw

Tosla kimlik doğrulama geçme

Beyler kardeșime tosla hesabı açtım ilk zamanlarda kimlik doğrulamadan kullanabiliyordu fakat bugün hesaba girerken kimlik doğrulama istiyo mecbur geçemeiyorum geçmenin yolu var mı?
Top Bottom