Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Işbank puanı nerede harcanır?

imzamdaki sistemi sipariş ederken 3-4 kampanyaya katılmıştım. Puanlar gelmemişti, bugün baktığımda 4600Tl puan gelmiş. Hangi site de geçiyor bunlar? hepsiburada dan alışveriş denediğimde puanım gözükmedi ayrıca visa kartımı troy olarak gördü :D trendyolda da aynı şekilde puanım gözükmedi.
  2. furkangorur

Türkiye'de Apple Pay Kullanmak! (Mobilum Pay)

REHBERİ KARIŞIK YAZDIĞIM İÇİN DÜZELTMEKTE ZORLANIP AI DEN DESTEK ALDIM!! ÜŞENME OKU VE AŞAMA AŞAMA DEVAM ET. [H4 id='Mobilum+Pay+ile+Trkiyede+Apple+Pay+Kullanm+Rehberi']Mobilum Pay ile Türkiye'de Apple Pay Kullanım Rehberi[/H4] Hong kong altyapısını kullanmadığı için Apple Pay ile sorunsuz...
  3. furkangorur

Ön ödemeli bankaları TERCİH ETMEYİN! + Öneriler

ininal Payfix Ve sonunda papara. Ön ödemeli hizmetlerinin CEOlarının açgözlülüğü yüzünden paranız risk altında olabilir. Bu sebeple size eft-havale ücreti olmayan bankaları önereyim. Vakıf katılım (eft-havale ücreti yok) TEB (vadesiz hesabınızın şubesini CEBTEB olarak ayarlarsanız EFT-HAVALE...
  4. furkangorur

Ubisoft storeden oyun alamıyorum??

kart bilgisini giriyorum daha sonra karttan bir tutar çekmesi lazım ve o tutarı girmem gerekiyor ama karttan çekim yapmıyor. 4-5 kart denedim hepsinde aynı sonuç. Kartlar yurt dışına açık tüm izinler açık.
Geri