Arama sonuçları: *

1. tunahanselcuk61

Bonus Puan Nakite Çevirme

Merhaba GarantiBbva kredi kartımda bonus puan bulunuyor bunu nasıl nakite çevirebilirim? (AltunGold çalışmıyor)
  2. tunahanselcuk61

Hangi Bankayı Tercih Etmeliyim?

Bu 5 bankadan hangisini tercih etmeliyim 1 tanesinde sabit kalacağım. Garanti 3 Yıldır var Kredi Kartım 40bin İş Bankası 1 Yıldır var Kredi Kartım 180bine çıkıyor KuveytTürk 1 Yıldır var Kredi Kartım 40bin ZiraatBankası 4 Yıldır var Kredi Kartm yok Yapı Kredi 3 Yıldır var Kredi Kartım yok Şu...
  3. tunahanselcuk61

DenizBank kaybolan para

Öncelikle iyi forumlar DenizBanktan 12bin küsür değerinde hisse almıştım bugün sabah hepsini satmak için emir verdim emir gerçekleşti diye mesaj geldi bu saate kadar hesabıma para girmedi yatırımlara girdiğimde benden habersiz fon alımı yapmış banka 5bin küsür fonları satmayı gerçekleştirdim...
  4. tunahanselcuk61

En iyi ve avantajlı banka hangisi ?

Sizce en iyi banka hangisi ? İş Bankası 135K Kredi Kartı DenizBank 50K Kredi Kartı Garanti Bankası 4K Kredi Kartı Enpara 11K Kredi Kartı VakıfBank 20K Kredi Kartı Bende olan bankalar bunlar amacım hepsini kapatıp tek bir banka üzerinden devam etmek. Kampanya ve düşük faiz benim için daha önemli...
  5. tunahanselcuk61

Garanti Kartıma 800₺ bonus aktarıldı

Kartıma hediye 800₺ bonus geldi nerede geçer nasıl harcamalıyım ? (Elektronik hobi eşyaları olabilir)
  6. tunahanselcuk61

Garanti BBVA vs Yapı Kredi

Sizce Garanti Bankası mı Yapı Kredi World mü ?
  7. tunahanselcuk61

Bankadan Altın Alınır Mı

Bankadan altın almak mantıklı mı ? Biliyorsunuz bu aralar altın fırlayacak haberleri var o yüzden bankadan gram altın almayı düşünüyorum sizce ? Bütçe 9k
Geri