Arama sonuçları: *

1. NikoBellic

Nays sim kart blokesi nasıl kalkar

Steam'den oyun almak için nays'a para attım 60 TL falan bana başta sim kart blokesi vermemişti parayı hesaba attım attıktan sonra oyunu tam alırken sim kart blokesi verdi yeni operatöre geçtiğim için olması lazım uygulamadan çıktım tekrar girdim bu sefer sim kart blokesini kaldır diye bir...
  2. NikoBellic

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

Şu videoda 18 yaş altı banka hesabı açılıyor ben şubeye velim ile gittiğimde hesap açamayız sadece bireysel emeklilik açarız dediler galiba buradan çocuk hesabı açılıyor içinde Iban varmış ben param güvende ile ürün satmıştım param papara'ya gelmemişti buradaki Ibana gelir mi
  3. NikoBellic

18 yaş altı hesap açamıyorum

Merhaba bugün annem ile iş bankası Ziraat Vakıfbank neredeyse tüm bankalara uğradık hepsi bireysel emeklilik ile açabiliyoruz diyorlar onun dışında hesap açmıyoruz diyorlar hesap açmak ücretsiz değil mi yok ayda 400 bilmem ne hesapta bekletin diyorlar direk hesap açmıyorlar siz, nasıl açtınız...
  4. NikoBellic

18 yaş altı banka önerisi

16 yaşındayım bir banka hesabı açmaya karar verdim papara ile birçok işlemden mahrum kalıyorum o yüzden yarın banka hesabı açtırıcam velim ile önerileriniz neler aklımda iş bankasının ilk imza kartı var sizin düşünceleriniz nelerdir?
  5. NikoBellic

Bu parayı nasıl alacağım

Param güvende ile ürün sattım alıcı onayladı IBAN olarak papara IBAN girdim hemen sonra iyzico'dan aşağıdaki fotodada olduğu gibi para yattiğı söyleniyor para hesapta yok araştırdım ve papara IBAN olmuyormuş hizmetleri aradım banka hesabım olmadığı için babamın ki ile değiştirdim ama her...
  6. NikoBellic

Sahibinden param güvende papara hesabıma gelmedi

Param güvende hizmeti ile bir psu sattım alıcıya ulaşıp onay vermiştir iyzco'dan mail gelmiş ve para yatırılmıştır diyor ama papara girdiğimde param yok ne yapmam lazım
  7. NikoBellic

Sahibinden param papara hesabıma gelmedi

Merhaba sahibinden param güvende hizmeti ile bir power supply sattım bugün alıcı ürün onayladı ve işlem tamamlandı ve fotoğrafta gördüğünüz gibi paramın hesabıma yatırldığı görünüyor ancak herhangi bir şekilde param papara hesabıma yatırılmamıştır ne yapmam lazım?
Top Bottom