selamlar geçen ay kredi kartı kullandım peşin olarak 1 2 ürün aldım asgarsını veya 10 bin tlsini ödeseme buna diğer ay ne kadar faiz biner tl olarak yaklasık
selamlar uzun zaman sonra ilk defa kredi kartı kullanıp bi ürün aldın ertesi sabah baktımkı 600 tl kart aidatı gelmiş bu çok fazla değilmi nasıl geri alıcam paramı yada aidatsız kart varmı
selamlar 2 .el xbox alacağım kredi kartıma alıcam sonra ödeyeyim diye sımdı ben kartan peşin alsam odemesı nasıl olucak ve faiz falan ne kadar biner vakıfban world yada taksitli alsam ne kadar ödücem
selamlar geçen ay harçık avansımadki 1250 tlyi harcadım ama bursum yattıgında bu ay harçlık avans bakıyem aynı gene 1250 olmamış 0 yine bakiye 2000 ama kullanılabilir 1150 ne zaman kullanılıyor yada neden kullanılmaz 1250 tl var
Bende VakıfBank world kredi kartı var mesela ben bundan 25 30 lıralık bir şey alsam komısyon ne kadar keser ya da 25 30 tlık seye falan çok merak ettim
merhaba benım bı nakıt avans kartım vardı oğrencıyım kredı karrtan 320 ttlık bir şey aldım bunun fıyatı fazile bırlıkte falan bana kaça mal oluyor veya dırekt normal banka kartımdanmı almalıydım