Arama sonuçları: *

1. Revntron

Troy Kart internet alışverişlerinde kullanılabiliniyor mu?

Arkadaşlar merhabalar bundan 3 gün önce Ziraat bankasından kendime kredi kartı çıkarttırdım ve uygulamadanda onayladım. Onayladıktan sonra farkettim ki kartın üzerinde troy yazmakta. Visa ve MasterCard'dan ne gibi farkı var? Değiştirmeli miyim? Kartı genelde e ticaret sitelerinde yani...
  2. Revntron

Discord Nitro Alamıyorum

Arkadaşlar merhabalar discord nitro almak için epic games'e girdim gmail'e gönderilen postaya tıklayıp devam ettim kart bilgilerimi girdim ama fotoğraftaki hatayı alıyorum telefondanda doğruluyorum eklediğim kart ininal sanal kart bu arada içinde para olması mı gerekiyor çünkü 1 dolar alacağı...
  3. Revntron

GPAY Ne Kadar Güvenilir?

Arkdaşlar merhabalar GPAY ödeme sistemi ile herhangi bir siteden alışveriş yaptığımda benim kart bilgilerimi öğrenme şansları var mı yani çalınabilir mi?
  4. Revntron

GPAY Ödeme Sistemi Güvenilir mi?

Arkadaşlar bir site üzerinden bir ürün alacağım GPAY ödeme sistemi ile ödeme yapabiliyorum sizce güvenilir mi özellikle kredi/banka kartlarıyla alışveriş yaparsam sıkıntı olabilir mi yani kaydediyor mu kartı?
  5. Revntron

Papara Kart Ücretleri

Arkadaşlar merhabalar papara kart atmlerde kartlı veya kartsız işlem yapınca ücret kesmiyordu değil mi tam hatırlayamadım birde pratik işlem noktalarında ücretsiz para yükletebiliyor muyuz yardımcı oluesanız sevinirim.
Geri