Arama sonuçları: *

1. UzunKing

Online başvurabileceğim banka kartları.

Banka kartı alacağım ama internetten başvuracağım şubeye gidemem şu anlık. Acaba online başvurabileceğim banka var mı?
  2. UzunKing

Troy kartlar nedir? Fark var mı?

Çoğu yerde troy kart geçmiyor. Troy kartın ayrı bir özeliiği var mı?
  3. UzunKing

Eski ininal karta sahip olanlar hala eski ininali kullanabiliyor mu?

Biliyorsunuz İninal eskiden mastercard dı sonradan visaya geçti. Mastercard ininale sahip olanlar ininali kullanabiliyor mu?
  4. UzunKing

Ön ödemeli kartlar ne oluyor?

Mesela paycell bir ön ödemeli kart olarak adlandırılıyor. Bu ne oluyor?
  5. UzunKing

Paycell bankadan para çekerken ne kadar alıyor?

199.90 TL çekeceğim Google'a paycell kart para çekerken ne kadar alıyor yazdım, karşıma komisyon listesi gibi bir şey çıktı. Yatırılan paranın 1 TL + %1 i alınıyor diyor ama tam anlamadım ne kadar alacak şimdi benden.
  6. UzunKing

Banka ve kredi kartı arasındaki fark ne?

Cevaplarsanız sevinirim. Cidden anlamadım aradaki farkı.
  7. UzunKing

Paycell hesabımdan papara hesabıma para atabilir miyim?

Paycell hesabıma bir iade gelecek onu paparaya atmak istiyorum. Bu mümkün mü?
  8. UzunKing

Papara Black Card sipariş verdim. Bir kaç sorum var.

1. TC falan verdim, güvenilir diye biliyorum Papara. Sorun çıkmaz dimi? 2. Ne zaman gelir?
  9. UzunKing

Tosla kart sipariş edeceğim ücreti 10 tl mi?

Tosla uygulamasından kart başvurusuna girdim adresimi falan girdim en aşağıda Kart ücreti 10 TL yi Tosla bakiyenden düşeceğiz diyor. Kart ücretsiz diye biliyordum ben. 10 tl mi?
  10. UzunKing

Tosla kartı kullanmaya başladım ama sorularım var

Babam tosla kart kullanmıyordu bana verdi bende kendi telefonumdan kampanyalara bakıyordum ama kampanyaya katıl yerine tosla kart al diyordu. Birde hesap bilgilerini kendi üzerime geçireyim derken tıkladım ve risksiz bölgede takıl veya 1 saat bekle diyordu. Acaba bundan dolayı mı kampanyalara...
  11. UzunKing

Tosla kart alınır mı?

Paparaya yaşım yetmiyor önermeyin. Toslada güzel kampanyalar olduğunu gördüm mesela steam cüzdan kodu alıyoruz onlar bir kısma kadar iade veriyorlar ucuza geliyor kod falan filan diye. Alınır mı başka ne gibi kampanyaları var toslanın
  12. UzunKing

Sanal karta nasıl para yatırılır?

Arkadaşlar sanal ininal kartım var ama nasıl para yükleyeceğim
  13. UzunKing

Para kesmeyen banka önerisi

Paycell'e para yükleyeceğim, normalde garantiden yüklüyorum ama o önceden 1.10 TL keserken şimdi 1.40 kesmeye başladı. Bana para kesmeyen bir banka önerisinde bulunabilir misiniz?
  14. UzunKing

Tosladan birisini davet ettim ama param gelmedi

Tosla uygulamasından bana verilen linke birisini davet ettim o da kaydoldu fakat bana 3 liram gelmedi sizce niye?
  15. UzunKing

Visa mı Mastercard mı?

Bence visa daha iyi.
  16. UzunKing

Şoktan Paycell Karta para yüklerken 2 lira alıyorlar mı?

Şoktan paycelle para yükleyeceğim 2 lira yükleme ücreti alıyorlar mı?
Geri