199.90 TL çekeceğim Google'a paycell kart para çekerken ne kadar alıyor yazdım, karşıma komisyon listesi gibi bir şey çıktı. Yatırılan paranın 1 TL + %1 i alınıyor diyor ama tam anlamadım ne kadar alacak şimdi benden.
Tosla uygulamasından kart başvurusuna girdim adresimi falan girdim en aşağıda Kart ücreti 10 TL yi Tosla bakiyenden düşeceğiz diyor. Kart ücretsiz diye biliyordum ben. 10 tl mi?
Babam tosla kart kullanmıyordu bana verdi bende kendi telefonumdan kampanyalara bakıyordum ama kampanyaya katıl yerine tosla kart al diyordu. Birde hesap bilgilerini kendi üzerime geçireyim derken tıkladım ve risksiz bölgede takıl veya 1 saat bekle diyordu. Acaba bundan dolayı mı kampanyalara...
Paparaya yaşım yetmiyor önermeyin. Toslada güzel kampanyalar olduğunu gördüm mesela steam cüzdan kodu alıyoruz onlar bir kısma kadar iade veriyorlar ucuza geliyor kod falan filan diye. Alınır mı başka ne gibi kampanyaları var toslanın
Paycell'e para yükleyeceğim, normalde garantiden yüklüyorum ama o önceden 1.10 TL keserken şimdi 1.40 kesmeye başladı.
Bana para kesmeyen bir banka önerisinde bulunabilir misiniz?