Arama sonuçları: *

1. TahaCel

pep kart çıkarmak istiyorum

pep kart çıkarmak istiyorum para yatırmak ücretsiz mi ? ve kartı çıkarmak tosla ve paparam var
  2. TahaCel

Papara kartimi kaybettim???

Papara kartımı düşürmüşüm dün akşam dışardaydım kaybettim yani icindede 10 tl vardi 10 tlyi geç kart önemli benim icin papara desteğe yazdım ama gmaillerine yeni dönüş yapmadilar daha sizce şuanki karti iptal edip yeni kart alsam şuan ki kulladiğim hesab üzerine gene olur mu yani bankalardaki...
  3. TahaCel

tosla kart para yatırma ??

tosla kart ile her bankanın atm sinden para yatıra biliyormuyuz ve herhangi bir ücret kesiyor mu arkadaşlar kullanan varsa bana bir yardım etsin göüzünü seveyim para yatırmaya gidecem :D
  4. TahaCel

Tosla ile bir sorum var ???

Bu ne demek ben simdi steamden oyun alsam mesela 80 TL'ye %15 i 12 tl geri iademi alcam 2.sorum Şimdi ben kartima 5 tl yüklesem harcasam tosla kartima 20 tl mi yüklencek ? Eğer böyleyse gidip 20 TL'ye steam cüzdan kodu alirim :D 3.sorum yukardaki yazida ne demek istiyor şimdi ben toslaya...
  5. TahaCel

papara kart çıkarcam ama bişey merak ediyorum

paparam kartım aslında var ama bir tane daha çıkartıcam hesapı açtım farklı eposta ve numara girdim benim yan epostamı annemin numarasını girdim benim numaram öbüründe kayıtlı çünkü ama benim adımı yazdım kartı çıkarmak için tc ve seri no istiyor annemin seri no tcsini versek çıkar mı isim taha...
  6. TahaCel

papara para kesmesi??

sizden para kesiyor mu son günlerde 2 kere kartıma para yatırdım 2 kere 2 tl kesti hani para kesmiyordu yetkililerede mesaj attım cevap bekliyorum sinir oldum zaten bügün alıcam kıyafeti 60 kuruş ile alamadım şimdi bidaha gidip 5 tl yüklücem ya cıldırcam 60 kuruş ya 5 tl yüklicem bidaha neden...
  7. TahaCel

Papara kart para çekebiliyormuyuz?

Para biriktiriyorum paramıda kartıma yüklüyorum bisiklet alcam 1k ya felan Kartımda 1k felan olunca parayı nakit olarak çekebiliyormuyuz hiç çeken oldumu
  8. TahaCel

Paparama para gelmedi

Cumartesi gunu ablamin kartindan ziraat bankadindan 15 tl atmistik benim paparama hafta sonu diye eft gelmedi heralde hafta ici oldu pazartesidryiz param yine gelmedi müsteri hizmetlerini aricam ama simdi ziraatimi aramam lazim paparayimi
  9. TahaCel

Papara kart uygulamasi ve sitesi çöktümü

Sitesinede giremiyorum uygulamasinada hata veriyor sizdede varmi bu durum
Top Bottom