Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım ininal kartımı kapatmam lazım

İninal kartım ile alışveriş yaparken discordda ekranım açık kalmış çocuğun çalıp çalmadığı hakkında bir fikrim yok almadığını iddia ediyor ama kesin olması için kartı kapatmak istiyorum bildiğiniz gibi bir sınır var ve ben eski kullanmadığım kartları kapatarak o sınırı doldurdum o çalındığını...
  2. marilyn

binance hesabından paparaya para aktarımı sürekli hata veriyor

binance hesabım var ve babamın adına olan karta para aktarımı yapacağım sürekli failed diyip duruyor çözemedim önceden kimlik doğrulamayı tam yapamamıştı tekrar doğruladım önceki hatayı çözdüm şimdide böyle hata veriyor nasıl çözeceğim 1617863245 hesap benim kart babamın olduğu için hata veriyor...
  3. marilyn

binance hesabımdaki parayı çekemiyorum

As your deposit has not reached the required block confirmations, we have temporarily locked 0.00003185 BTC parayı çekmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum 30 tl çekiceğim telefon doğrulaması tamam gmail tamam papara bilgileri tamam işlemi gerçekleştirmeye çalışınca bu hatayı veriyor resimli
  4. marilyn

paypal hesabı nasıl açarım ?

paypal hesabı açmak istiyorum daha doğrusu lazım nasıl yaparım türkiyedeki hizmetlerini geri çekmişler ve başka telefon numaram yok (yurt dışı) 1615882615 paypal türkiye değil amerika yada farklı bir ülke
Top Bottom