Arama sonuçları: *

1. Ali_

Paparaya para attım gelmedi

Ne yapıcam makbuz elimde müşteri hizmetlerini mi arıyayım
  2. Ali_

Papara kartın barkodunu atayımmı , yoka işime yararmı?

Arkadaşlar kart geldi zarftan çıkardım zarfın içindeki kağıtta barkod yazıyodu onu kullanarak uygulamada aktif ettim kartı.Barkodu atayımmı , saklayayımmı ? İşime yararmı?
  3. Ali_

Papara Black Kartım Geldi Ancak Sorularım Var

Edit: son soruma bakarmısınız? Arkadaşlar kart şuan geldi. Aktive ettim uygulamada fakat sorum var size şimdi gelen kurye kağıt verdi bilgi doldurttu tc, İsim,soyisim,doğumyeri,ana baba adı, ve imza ayrieten kimliğin önlü arkalı fotoğrafını çekti , binanın kapısını çekti bunlar normal şeylermi...
  4. Ali_

Papara black kartımı benden başkası teslim alabilirmi?

Arkadaşlar papara black kart sipariş ettim fakat benim hafta içi kurslarım var ve boş günlerdede kütüphanede ders çalışıyorum evde benim yerime ailemden başkasına teslim etseler olurmu?
  5. Ali_

Şuanda akbank atmsinden ininala para yatırılıyormu?

Akbank atmsinden ücretsiz para yükleniyor ininala fakat bir video gördüm yt de sıkıntı falan oluyormuş siz yükleyebiliyormusunuz?
  6. Ali_

İninal dan paparaya geçmelimiyim?

Edit: konu baya ilerledi en sondaki soruma bakın. Arkadaşlar ininal kullanıyorum bayadır ücretsiz paea yükleyebiliyorum fakat çekerken falan para kesiyor hem bendeki çipli olanından değil. Sapdasolda hep herkes paparayı övüyor, papara hakkında sorularım var eğer ikna olursam paparaya geçmeyi...
  7. Ali_

İninalda fiziksel kart ve sanal kart arasındaki fark nedir??

Arladaşlar bende ininalın hem sanal hemde fiziksel kartı var ben internet alışverişleri sadece sanal kartla yapılabiliyor sanıyordum o kartada para atıyordum ikisi için 2 şer tl çekiyo aylık kullanım ücreti olarak ama birşeyler duydum eğer ininalın fiziksel kartındanda internet alışverişi...
Top Bottom